A vállalati dolgozók tettekre váltják az ASEA szellemiségét

Az ASEA-nál jó hatással akarunk lenni a környezetünkre, és változást szeretnénk elérni. Így teljesítjük a küldetésünket, hogy az emberek életét jobbá tegyük, és a jó erejeként legyünk jelen a világban.

Júniusban a dolgozóknak lehetősége volt, hogy idejüket és tehetségüket befektetve a tegyél a környezetedért hét keretében a szüneteik alatt és az ebédidejükben mackókat, zsákokat és matracokat gyártsanak.

Gondolj bele, milyen lehet úgy felnőni, hogy nincs más játékod, mint botok, kövek és szemét. Vagy képzeld el, hogy a kemény földön kell aludnod, mert nincs más lehetőséged. Ilyesmit legtöbben soha nem fogunk átélni, de a dolgozóink mások helyébe képzelték magukat, és megtalálták a módját, hogyan segítsenek olyanokon, akik nehéz helyzetben élnek.

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki felajánlotta a szolgálatát a projektben, és aki rászánta az idejét, hogy önzetlenül másoknak adjon. A résztvevők olyan újrahasznosított bevásárlószatyrokból készítettek matracokat, amiket amúgy kidobtak volna. Kivágott minták segítségével hímzett arcú játékmackókat készítettek a gyerekeknek, és mindannyian zsákokat is készítettek, hogy segítsék az árvákat, a hajléktalanokat és másokat a harmadik világban, ahol az ilyen egyszerű dolgok az életüket is képesek megváltoztatni.

Arra bátorítunk, hogy életed során gondolj másokra is – állj meg egy percre, és adj vissza olyan módon, ahogyan lehetőséged van rá. Mi megtesszük a magunkét, hogy segítsünk másoknak minél többet kihozni magukból, mert az ASEA-nál: We power potential™