Global News︱2022 augusztus

“Amikor meglátod és megérzed a lehetőséget, és belevágsz, akkor elkezdesz a szó szoros értelmében élni és eléred a teljes potenciálodat.”

— Tyler Norton, az ASEA alapítója és elnöke

Regionális promóciók

Az ASEA által kínált lehetőség a határokon túlra is kiterjed. Ha a csapatod is, akkor fontos, hogy minden piacon ismerd regionális ajánlatainkat. Vess egy pillantást a világszerte elérhető lehetőségekre, és emlékeztesd csapatodat arra, hogy használják ki ezeket a korlátozott ideig tartó, helyi promóciókat és ösztönzőket vállalkozásuk bővítése érdekében!

Minden dátum az amerikai naptárnak felel meg

Ázsiai tavaszi promóció

2022. március 31-től szeptember 30-ig

Hong Kong, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld

10% kedvezmény a RENU28™ Gél árából két vagy több tubust tartalmazó előfizetéses rendelés esetén

Negyedéves növekedést ösztönző utazás

2022. május 21-től augusztus 12-ig

Negyedéves utazási ösztönző

2022. május 21-től augusztus 12-ig

Go Bronze!

2022. június 18-tól november 11-ig

Go Diamond!

2022. június 18-tól november 11-ig

Road to Diamond Training

2022. augusztus 13-tól november 4-ig

RENUAdvanced™ Bőrápoló promóció

Július 23. – a készlet erejéig

RENUAdvanced™ Bőrápoló promóció

2022. július 29-től szeptember 2-ig

Céges hírek

Eredménydíjjal jutalmazták az ASEA HR igazgatóját

Az ASEA globális humánerőforrás-igazgatója, Nic Enlow immár közel egy évtizede segíti kibontakoztatni nagyszerű globális vállalatunk tehetségét és potenciálját. A múlt héten pedig nagy örömünkre szolgált, hogy a Utah Business magazin és a Utah Society for Human Resource Management (SHRM) 2022-es HR-eredménydíjjal tüntette ki.

Gratulálunk, Nic!

Nic alapvető értékeinket testesíti meg, és elkötelezett az emberek előtérbe helyezése iránt. Erkölcsi iránytűje nemcsak a vállalat vezetésének mutat irányt, hanem segít abban is, hogy az ASEA kiváló munkahellyé váljon a legtehetségesebb és legfigyelmesebb emberek számára! Szerencsések vagyunk, hogy olyan HR-igazgatóval rendelkezünk, aki támogatja az együttérzésen alapuló kultúrát, és összehangolja vállalati filozófiánkat az üzleti sikerrel.

Elismerés

Accociate rank elismerések júliusban

Örömmel mutatjuk be azokat az üzletépítőket, akik júliusban történelmi jelentőségűvé tették Diamond-szintű útjukat.

A 2022. július 2. és 29. között elért rankok

További elismerések és eredmények megtekintése érdekében látogass el az ASEA™ virtuális iroda elismeréseket ismertető oldalára, vagy heti frissítésekért csatlakozz a Global Associates Facebook csoportunkhoz!

Elismerés

Gratulálunk az idei ASEA™ Legacy Experience kvalifikáltjainak!

Megfelelőség

Jogosulatlan hirdetéseket eltávolító program

Továbbra is védjük az értékesítési csatornákat és az általatok képviselt vállalati hírnevet. A folyamatos ellenőrzési és eltávolítási erőfeszítéseink segítenek abban, hogy az általad értékesített minőségi termékek erős redox piacot biztosítsanak.

Megfelelőség

A kölcsönös védelem irányelvei

Weboldalainkon és e-mailjeinkben valószínűleg észrevetted már az ASEA adatvédelmi irányelveit, amelyek az általad digitálisan megosztott adatok védelméről szólnak. Az ASEA értékes üzletépítőjeként remélhetőleg tisztában vagy azzal, hogy az ASEA Szabályzatában további útmutató és védelmi intézkedések állnak rendelkezésre.

Megfelelőség

Adatok reflektorfényben: A Diamond csoport adatvédelme

Az ASEA Szabályzatának 3.30. szakaszában foglalkozunk a „Diamond csoport adatvédelmével”. Ez a struktúra lehetővé teszi a csoporton belüli hasznos megosztást és kommunikációt, miközben védelmet nyújtó adathatárokat állít fel a szervezet minden ASEA Diamond Executive tagja számára.

Az ASEA üzleti eszközeinek használatával a Diamond Executive vagy magasabb ranggal rendelkező ASEA üzletépítők megtekinthetik a közöttük és a következő alsóvonalbeli Diamond Executive tag között elhelyezkedő alsóvonalbeli csapattagok nevét és elérhetőségi adatait. Minden alsóvonalbeli Diamond tag egy csoport adathatáraként funkcionál: E szint alatt csak az üzletépítők nevei tekinthetők meg (elérhetőségi adatok nem).

Ez az irányelv a helyi joghatósági előírásoktól függ, és ez csak egy a sok közül, amellyel igyekszünk egyensúlyt teremteni a személyes adatok védelme és az erős csapatszerkezet között, hogy fenntartsuk az örökség lehetőségét. Erről és egyéb hasznos információkról országod ASEA Szabályzatában olvashatsz az ASEA virtuális iroda könyvtárában és az ASEA Connect alkalmazásban!

A RENU28™ Gél elfogadja a meghívást az Essence Festival of Culture rendezvényre

A RENU28™ Revitalizáló Redox Gél a múlt hónapban New Orleansban szerepelt a 2022-es New Orleans-i 2022 Essence Festival of Culture rendezvényen. A háromnapos fesztiválon Janet Jackson és Nicki Minaj főszereplésével több mint félmillió ember gyűlt össze, a wellnessről, szépségről, lehetőségekről és sok másról szóló informatív előadásokon keresztül ünnepeljék és erősítsék a fekete testvériséget.

A Hamptons Fashion Week RENU28 Gélt ajándékoz a vendégeknek

Amikor a divatmárkák és ruhatervezők a hétvégén összegyűltek a Hamptons Fashion Week alkalmával, az East Coast rendezvény VIP vendégei egy RENU28 Gélt tartalmazó ajándéktáskát kaptak a többi keresett luxus életmód márka mellett. A nyár és a stílus teljes lendületben van, gélünk nyugtató és öregedésgátló hatása minden ruhatár szívesen látott kiegészítője.

A Business Mogul az ASEA™ Redoxot „kötelezőnek” nevezi

Az ASEA™ Redox termékünket a közelmúltban a Business Mogul magazin az „egészség és fitnesz kötelező elemeként” részesítette elismerésben. Az üzlet és a kultúra közötti szakadék áthidalásával a magazin a legújabb trendekkel, termékekkel, forrásokkal és hírekkel látja el multikulturális olvasóközönségét.

Marketing

Next Level Marketing: A kompenzációtól az együttérzésig Malcolm B. Sworddal

Malcolm 2004-ben járt először Tanzániában. Azért volt ott, hogy megmássza a Kilimandzsárót. A mászás megkezdése előtt Livingstone, a szállás menedzsere egy ötórás túrára vitte el a csoportot, hogy megbizonyosodjon arról, mindenki alkalmas-e a kihívásra.

Ezen a túrán egy felejthetetlen lehetőséggel nézett szembe Malcolm. Dorisnak hívták a hölgyet. Egy romos kunyhóban élt, amely minden alkalommal beázott, amikor csak esett. Öt, kilenc év alatti gyermeke volt, és egy babát szoptatott a karjában. Mindannyiukat elhagyta alkoholista apjuk.

A valóság, hogy az emberek így éltek, felzaklatta Malcolmot. Emlékszik, hogy azt gondolta: „Ez egyszerűen nincs így rendben.” Tehát akkor és ott úgy döntött, hogy összegyűjti a pénzt Dorisnak egy vályogtégla ház megépítésére.

Malcolm rájött, hogy az anyagi háttere lehetővé teszi számára, hogy nagyon is jelentős változást hozzon mások életében. Felidézte Zig Ziglar szavait: „Bárki, aki azt mondaná, hogy a pénz nem fontos, más dolgokról hazudna!”

Bár egyetért azzal, hogy jobb, ha van pénzünk, Malcolm úgy véli, hogy a pénz azáltal okozza számunkra a legnagyobb örömöt, ha mások javára fordítjuk azt – például több otthont építünk Moivaróban!

Szavát adta Livingstone-nak, hogy folytatni fogja a megkezdett munkát, de nem sokkal később a saját életében is nehéz időszak következett, mindenét elveszítette. De nem saját szükségletei, hanem inkább Doris és a hozzá hasonló emberek szükségletei ösztönözték arra, hogy újjáépítse életét.

Az ASEA-hoz való csatlakozás lehetővé tette számára, hogy ismét jövedelemhez jusson. És mivel az együttérzés volt életének irányító ereje, az élet minden erőfeszítését kompenzálta, így lehetővé vált, hogy Malcolm betartsa a szavát. Azóta 10 új házat épített.

Advancing Life

A 2021-es hatásjelentés már elérhető az interneten

Az ASEA™ Advancing Life Foundation™-nél hiszünk a szegénység, a bántalmazás és a szenvedés körforgásának megtörésében. Nemcsak 2021 volt a legjobb évünk a beérkezett adományok tekintetében; ez volt a legjobb évünk a kritikus projektek több országban történő támogatása terén is. Olvassa el, hogyan változtatták meg az Ön adományai és önkéntességre fordított órái a családok életét világszerte.

Advancing Life

Tervezd meg a következő havi ASEA Impact Week-et

2022. szeptember 11-től kezdőden egy héten keresztül arra buzdítjuk az ASEA közösség minden tagját, hogy egyesítsék erejüket egy olyan helyi és személyes szolgálatban, amely közvetlenül érinti az egyéni életeteket. Az Advancing Life ezen éves hagyománya nemcsak a fontos beteljesületlen szükségletek kielégítésében segít; hanem erősíti a tiszteletteljes emberi kapcsolatokat is a hálás adakozók és befogadók között.

A tavalyi évtől kezdődően ez a hét egybeesik az ASEA alapítójának, Verdis Nortonnak a születésnapjával, ezzel tisztelegve az együttérző vállalati közösség megteremtésében betöltött szerepe előtt. Az elmúlt években a vállalat munkatársai és az üzletépítői csoportok mindenütt mindenféle méretű és típusú szolgálati projektet szerveztek. Alig várjuk, hogy láthassuk és megoszthassuk az ASEA globális közösségének szolgálati projektjeit!

Advancing Life

Guatemalai expedíciót jelentettek be jövő márciusra

Több olyan közösséget is meglátogatunk, ahol az alapítvány adományozott az iskolai SPARK műveltségi programnak, és finanszírozott egy RISE számítógépes labort. Találkozunk a tanárokkal és diákokkal, akiket ezek a programok segítenek, és megismerkedünk ezeken a területeken élő emberekkel – és útközben felkészülünk a szolgálati projektekre!.

Expediíció időpontja: 2023. március 6-12
Költség fejenként: $1,100 – $1,350 US

A helyek korlátozottak, a regisztráció jelentkezési sorrendben történik.

Advancing Life

Jó neked.
Jó a világnak.

Élvezd a legjobb ár garanciánkat következő utazásod alkalmával, annak tudatában, hogy a bevétel egy része az Advancing Life kezdeményezéseket fogja finanszírozni

Az ASEA Diamond Summit kvalifikáltjai július 13-án a dominikai Punta Canába utaztak négy napra és éjszakára a Secrets Cap Cana Resort & Spa-ba. AZ ASEA vállalati vezetősége csatlakozott hozzájuk, ezek a csúcsvezetők együtt szívták magukba a Summit életérzését a béke és a kalandok hullámzó pillanataiban.

Az örömteli fogadtatás és az érzelmes búcsúvacsora között élvezték a tréninget, a csapatépítést és a városnézést az üdülőhely lagúnái, zátonyai és türkizkék vizei körül – még a magasban is.

Peak Performance

ASEA™ Diamond Summit

A 2022-es év múlt havi kiemelt eseményei már elérhetők!

A 2023-as eseményre való kvalifikáció a jövő hónapban kezdődik

Peak Performance

ASEA™ Legacy Experience

A 2022-es év kvalifikáltjai a jövő hónapban Franciaországba utaznak!

2022. szeptember 12–18.

Peak Performance

ASEA™ Ascent

Új regionális úticélok hamarosan!

A kvalifikáció a jövő hónapban kezdődik

További közelgő eseményekért látogass el az aseaevents.com weboldalra


ASEA Global News | Home

Következő kiadvány: 2022. szeptember 12.

Follow us on social

1488 West Pleasant View Drive Pleasant Grove, UT 84062 US
www.aseaglobal.com | Privacy Policy