Global News︱2022. december

Sikerült érdemi módon fejlődnünk azokban a dolgokban, amik a legfontosabbak?

— Chuck Funke, ASEA CEO

Egész életemet az északi féltekén töltöttem. Többnyire a világ olyan részein, ahol négy évszak van. A tavasz márciusban, a nyár júniusban, az ősz szeptemberben, a tél pedig decemberben kezdődik. Minden évszaknak megvan a saját szépsége, segít az idő múlásának követésében, és hátteret biztosít életünk minden élménye számára.

Az emberek gyakran a telet tartják a legkevésbé kedvelt évszakuknak, amely baljós, hideg és sötét. Vannak, akiknek a számára a magányt, a komorságot és az elszigeteltséget jelenti. Valaki nemrég megosztotta velem Brigit Anna McNeill író szavait, aki másként látta a telet – arra emlékeztetett, hogy a tél az előkészületek időszaka:

„A természethez és az állatvilághoz hasonlóan fáradt végtagjainknak és túlterhelt elménknek is szüksége van a téli álomra… Maga a tél pedig kedves, csendes, lágy módján befelé fordulásra ösztönöz. Ez minden évben a béke és az önvizsgálat ideje, amikor élvezzük a sötétséget, megbocsátunk, elfogadunk, szeretünk és elbúcsúzunk az óévtől.”

Az elmúlt évre visszatekintve sokunk számára ismét nagy kihívásokat jelentett – globálisan, a vállalat szintjén, és vannak közöttünk, akiknek a magánéletében is. De hasonlóképpen, mint ahogyan a telet mindig a tavasz követi, reménnyel tölthet el bennünket, hogy a megújulás és az önvizsgálat után a Föld bolygóhoz hasonlóan optimizmussal és önbizalommal tekinthetünk egy fényesebb jövő felé.

A fejlődést gyakran úgy határozzák meg, mint egy kifinomult, jobb vagy vágyott állapot felé történő elmozdulást. Leegyszerűsítve magát az emberi létet jelenti. Minden kor filozófusai hangot próbáltak adni annak az elvnek, hogy az irány fontosabb, mint a sebesség. Jól tesszük, ha életünkben időnként hálával telve lelassulunk, és gondoskodunk arról, hogy abban az irányban haladjunk, ahová végül el akarunk jutni.

Amikor a 2022-as évet lezárjuk, talán a legfontosabb kérdés, amit feltehetünk magunknak: Sikerült érdemi módon fejlődnünk azokban a dolgokban, amik a legfontosabbak? Mindenkinek azt kívánom, hogy amikor az önvizsgálatot elvégezte, ismét előre tudjon haladni az új évben, készen álljon arra, hogy megossza azt, ami jó benne – egy olyan világgal, amely készen áll erre a jóra, és szüksége van rá.

Minden kor filozófusai hangot próbáltak adni annak az elvnek, hogy az irány fontosabb, mint a sebesség.

Elismerés

Üzletépítői rangban történő előrelépések novemberben

Nagy örömmel mutatjuk be azokat az üzletépítőket, akik a novembert történelmi jelentőségűvé tették azáltal, hogy Diamond szintre szárnyaltak.

A 2022. november 5. és december 2. közötti rangbeli előrelépéseket tükrözi

További előmenetelek és eredmények megtekintéséhez látogass el az ASEA™ virtuális iroda elismeréseket ismertető oldalára, vagy a heti frissítések érdekében csatlakozz a Global Associates Facebook csoportunkhoz!

Alannek néhány kérdést tettünk fel az ASEA-nál megtett útjával kapcsolatban, hogy megtudjuk, milyen alapelvek és gyakorlatok segítették a leginkább hozzá, hogy bekerüljön a 10 Million Dollar Clubba.

Márkánk ígérete: We power potential™

Közel 30 éve megszakítottam a pénzügyi egyetemi tanulmányaimat, és úgy döntöttem, hogy hálózati marketinges szakember leszek. Nem volt könnyű megtalálni a megfelelő vállalatot. Amikor 2009 májusában első alkalommal találkoztam Verdis Nortonnal, tudtam, hogy végre otthonra találtam: egy őszinte vállalatra, ahol vállalkozóként felfedezhetem a saját igazi lehetőségeimet. Soha nem néztem vissza.

A Believe. Belong. Become. kultúrája

Azonnal hinni kezdtem Verdis jövőképében és a redoxtechnológiánkban, és ez a hitem azóta csak növekedett és mélyült. A legfantasztikusabb csapatot építettük fel, és ma is ehhez tartozunk. Tényleg olyanok vagyunk, mint egy globális család, amely a biztonság és a hovatartozás valódi érzetét kelti. Itt le tudjuk küzdeni a hálózati marketingvállalkozás építéséhez kapcsolódó kihívásokat, hogy saját magunk legnagyszerűbb változatává váljunk.

A We are opportunity vállalati alapelv

A legfontosabb, hogy lehetőségem van arra, hogy a saját feltételeim szerint éljem az életem. Az ASEA-tól származó jövedelmemnek köszönhetően Tanyával pontosan ezt sikerült elérnünk. Azzal dolgozunk, akivel akarunk, amikor akarunk, sőt ahol csak akarunk. Az ASEA üzleti modellje lehetővé teszi számunkra, hogy nyaranta akár nyolc hétre visszautazzunk a gyerekekkel Írországba, minőségi időt töltsünk velük és a családunk számára élményeket szerezzünk. Túl sok „csődbe ment milliomost” láttam a hálózati marketing területén, ezért nagyon komolyan vesszük a jövedelmünk befektetését. Gyorsan képesek voltunk olyan komoly ingatlanportfóliót összeállítani, amelynek az eredménye ma már egy olyan összeg, amelyet a legtöbben kimagasló teljes munkaidős jövedelemnek tartanának.

Üzletépítő reflektorfényben

Először a történetedet oszd meg, utána add el a termékeket

Chen Qingsheng 陳清盛

Tajvan︱Triple Diamond Executive

„2017 júniusában értem el a mélypontot. Amikor az ember mélyponton van, onnan csak egy irányba lehet menni: felfelé.” Ez nagyjából akkor történt, amikor Csen Kingsenget (陳清盛) bemutatták az ASEA-nak. Mivel az ASEA még nem nyitott a tajvani piacon, úgy döntött, hogy régimódi kutatásra támaszkodva vág bele a dologba.

A kompenzációs terv tanulmányozása után Csen Kingseng (陳清盛) különösen vonzónak találta a heti jutalékrendszert. Amikor az ASEA 2018-ban Tajvanban nyitott, gyorsan csatlakozott. A saját és csapata erőfeszítésének köszönhetően még abban az évben elérte a Diamond Executive rangot, a következő évben pedig Triple Diamond Executive lett.

„Mielőtt termékeket adnál el, koncentrálj a saját történeted és élményeid megosztására.”

Csen Kingseng (陳清盛) a következő tanácsot osztja meg az ASEA újoncaival: „Ne feledd, hogy miért csatlakoztál az ASEA-hoz, és higgy benne, hogy te vagy a következő Diamond. Én hiszek benne.”


Ez nem jelent garanciát egy adott jövedelemre. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek. Tekintsd meg jövedelemnyilatkozatunkat az aseaglobal.com/opportunity oldalon.

Munkatárs reflektorfényben

Ismerd meg az ASEA sztármunkatársait

Az ASEA központi részlegénél alapértékeink példamutató követéséért hat alkalmazott minden negyedévben megkapja a Become Award díjat. A nyerteseket a társaik jelölik az alapján, ahogyan élnek, dolgoznak és segítenek. Ismerkedj meg a vállalati csapatunk néhány tagjával, akik mind téged, mind az ASEA-vállalkozásodat támogatják, és tudd meg, miért kaptak elismerést.

Evelyn

Üzletépítői támogatás

„Evelyn jó példája annak, milyen egy együttérző ember. Nagyon keményen dolgozik, jó vele lenni és mindenkinek a gondját viseli.”

„Evelynnel nagyon könnyű együtt dolgozni, és mindig meghallgat. Annyira pozitív hatása van – nagyon szerencsések vagyunk, hogy velünk van!”

Sager

Üzemeltetés

„Sager az ASEA minden alapértékének jó példája, különösen az együttműködésnek. Megoldja a dolgokat, és gyakran másoknak is besegít a munkában. A csapatért dolgozik, nem magáért.”

„Folyamatosan fejleszti a jelentéseket – keményen dolgozik, és új dolgokat tanít nekünk az Excelben. Erőssége az új feladatok felvállalása, és a visszacsatolás értékelése, amikor a dolgokon javítani kell.”

Regionális promóciók

Az ASEA által kínált lehetőség a határokon túlra is kiterjed. Ha a csapatod is, akkor fontos, hogy minden piacon ismerd regionális ajánlatainkat. Vess egy pillantást a világszerte elérhető lehetőségekre, és emlékeztesd csapatodat arra, hogy használják ki ezeket a korlátozott ideig tartó, helyi promóciókat és ösztönzőket vállalkozásuk bővítése érdekében!

Minden dátum az amerikai naptárnak felel meg

Az Executive Promotion

2022. augusztus 20. – december 23.

Thaiföld

RENUAdvanced™ Free Travel Pouch promóció

Szeptember 29-től – ameddig a készlet tart

Hong Kong

Top PV Enroller Promotion:
Phuket üdülési utalvány

2022. október 1. – december 30.

Hong Kong, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld

Christmas Promotion

2022. november 5. – 2023. február 10.

Fülöp-szigetek

RENU28™ Year End Promotion

2022. november 30. – december 31.

Malajzia, Szingapúr

Marketing

Next Level Marketing: Dr. David Silverman

Amikor Dr. David Silverman először találkozott Verdis és Tyler Nortonnal, azonnal meglátta az értéket a termékükben. Ráadásul felismerte a lehetőséget, hogy ne csak a pénzkereséssel foglalkozzon, hanem az embereket fejlessze: az eladások lezárásától az elmék nyitottá tételéig.

Az elmék nyitottá tételének témájában Dr. Silverman három megfontolandó dolgot javasolt az ASEA 2022 Global Convention rendezvényen tartott előadásában.

→ Az emberekben rejlő potenciál
→ A termék ereje
→ A lehetőség

„Az emberek mókuskerékben élnek. Orvosként én is ezt tettem.” – ismeri be Silverman. „Imádtam a munkámat, de egy mókuskerék volt. A legtöbb ember így van vele. A hétvégékért élnek.”

Dr. Silverman elmagyarázta, hogy az emberek hajlamosak ugyanazt folytatni, amit csinálnak, de az elméjüknek nyitottnak kell lennie valami jobbnak a lehetőségére.

„Nyitottá akarjuk tenni az emberek elméjét az iránt, hogy tovább maradjanak fiatalok. Hogy fiatalnak érezzék magukat, és úgy is nézzenek ki. De nem az eladásokra koncentrálunk.”

„Így bontakoztatjuk ki a lehetőségeket. Az embereknek segítségre van szüksége, hogy higgyenek saját magukban.”

Kövesd Nicket a közösségi médiában: @nickkmahabir

ASEA Athlete

Az ASEA új bajnoka: Nick Mahabir

Nicholas (Nick) Mahabir a világ egyik legjobb junior úszója. Jelenleg a 100 m-es mellúszásban a világ legjobb úszójaként jegyzik a korcsoportjában (a 18 év alatti korosztályban), 200 m mellúszásban pedig a harmadik.

Nick Szingapúrban született, és hatéves korában költözött az Egyesült Államokba. Négyéves korára tanult meg úszni. Hétéves korára már versenyzett. Versenyzésének első évében Nick lett az ország egyik legjobb úszója. A következő évben ő lett minden idők egyik leggyorsabb versenyzője a juniorok között, és a 16 évesek korosztályában a világranglista harmadik helyét érte el.

Nick nemrég igazolt a UC Berkeley-hez, ahol azt tervezi, hogy a 2024. évi párizsi olimpia után folytatja a tanulmányait és az úszást. Az úszáson kívül Nick szeret szörfözni, horgászni és a családjával tölteni a szabadidejét.

Megfelelőség

Jogosulatlan hirdetéseket eltávolító program

Továbbra is védjük az értékesítési csatornákat és az általatok képviselt vállalati hírnevet. A folyamatos ellenőrzési és eltávolítási erőfeszítéseink segítenek abban, hogy az általad értékesített minőségi termékek erős redox piacot biztosítsanak.

Advancing Life Foundation

Csatlakozz a 2023-as guatemalai expedíciónkhoz

Egyedülálló lehetőséged van, hogy kibontakoztasd a többiek (és a saját) lehetőségedet, és érdemi eredményeket érj el Guatemala őslakos területein. Itt az ASEA Advancing Life Foundation® 2023. március 6–12. között fogja végezni oktatástámogató munkáját – és ez azt jelenti, hogy ez az utolsó lehetőséged, hogy regisztrálj az expedícióra és lefoglald a helyed!

Gyere, fess ki egy iskolát, és látogass el azoknak a tanároknak, diákoknak és családoknak az otthonaiba, akiket adományokkal támogatunk. Ismerd meg Guatemala őslakos kultúráját, és ismerd meg az ország történelmét és szépségét.

500 USD befizetésével lefoglalhatod a helyed. Az utolsó befizetés 2023. január 15-én esedékes.

Az expedíció díja: 1100 USD, ha hajlandó vagy megosztani a szobádat, vagy 1300 USD, ha saját szobát kérsz.

A díj nem tartalmazza a következőket: repülőjegyek, utasbiztosítás, emléktárgyak.

Az Advancing Life 2022-as ünnepi ajándékozási útmutatója

Nincs jobb alkalom az összejövetelekre és az adakozásra, mint az ünnepek. Ismerj meg néhány felbecsülhetetlen értékű ügyet, amelyet az ASEA Advancing Life Foundation segítségével támogathatsz, akár jótékonykodni akarsz, akár egy jó akciót keresel. (Az ASEA dolláronkénti hozzájárulását akár az egész éves „egyet fizet, kettőt kap” ajánlatodnak is tekintheted.)

Ivóvizet biztosító kút

375 USD 187,50 USD az ASEA támogatásával

Kambodzsában partnerünk, a Vision Cambodia segítségével az ivóvizet biztosító kút költsége 375 USD, és több mint 50 emberen segít. A nők nagyobb biztonságban lesznek, a férfiak egészségesebbek és munkaképesek lehetnek, a gyerekek pedig iskolába járhatnak ahelyett, hogy sok kilométert gyalogolnának a vízért. A nevedet pedig feltüntetik a kút helyszínén, vagy egy nagylelkű felajánlás keretében valaki másnak is megadhatod a nevét (milyen remek ajándékötlet!).  

Kimenekítés és oktatás

500 USD250 USD az ASEA támogatásával

Bangladesben a Speak Up for the Poor partnerünk segítséget nyújt a házasságba kényszerített gyerekeknek, hogy elmeneküljenek a kizsákmányoló kapcsolatokból, és a magasabb szintű oktatás keretében az élethez szükséges ismereteket sajátítsanak el. 500 USD értékű adományod egy fiatalasszony számára biztosítja ezt az életét megváltoztató lehetőséget.

Támogass egy diákot a student

480 USD240 USD az ASEA hozzájárulásával

Guatemalában a népesség több mint 80%-a a szegénységi küszöbön él, és tíz emberből csak egy szerzi meg az érettségit. Cooperative for Education partnerünkkel egy számítógépes laboratóriumot és egy olvasóprogramot létesítettünk. Egy diák szponzorálásának a költsége 480 USD, amellyel hat hónapig támogathatod az oktatását.

Amikor családokként és közösségekként együtt támogatjuk a szükséget szenvedő embereket, nem csak segítséget, de lehetőséget is nyújtunk.

Peak Performance

ASEA™ Ascent

Elérhető az Ascent ranglista!

Keresd a minialkalmazást a virtuális irodádban

Peak Performance

ASEA™ Diamond Summit

Elérhető a Diamond Summit ranglista!

Keresd a minialkalmazást a virtuális irodádban

Peak Performance

ASEA™ Legacy Experience

Elérhető a Legacy Experience ranglista!

Keresd a minialkalmazást a virtuális irodádban

Event

Regisztrálj Convention rendezvényünkre a legjobb áron

Biztosíts magadnak elegendő időt és plusz költségvetési keretet a Convention teljes élményének megtervezéséhez. Vásárold meg belépőjegyed most az ASEA 2023 Global Convention rendezvényünkre, és 50 USD-t takaríthatsz meg.

JegyekÁrVásárlási időszak
Early Bird, 1 főre149 $ 99 $2022. szept. 1. – dec. 31.
Normál, 1 főre149 $ 129 $2023. jan. 1. – máj. 31.
Utolsó esély, 1 főre149 $2023. jún. 1. – szept. 20.
Virtuális69 $ 49 $2022. szept. 10. – 2023. máj. 31.
Utolsó esély, virtuális69 $2023. jún. 1. – rendezvény
Tudományos ülés25 $2022. nov. 1. – rendezvény

Az aktuális programtervet az aseaevents.com oldalon találod.

További közelgő eseményekért látogass el az aseaevents.com weboldalra


ASEA Global News | Home

Következő kiadás: 2023. január 9.

Marketing