Global News︱2022. november

Hálás vagyok, hogy ennyi emberrel dolgozom együtt, akik egy jó ügy mellé álltak.

— Tyler Norton, az ASEA alapítója és elnöke

Imádok a redoxról beszélni, mert egyszerre szólhatok arról, hogy mi van a termékeinkben, és ami még fontosabb, hogy mi van bennetek! Végtelenül lenyűgöz, amikor az ellentétes erők egymással szemben működő hatásaira gondolok, és arra, hogy ezek az interakciók hogyan teremtenek olyan egyensúlyt, ami az életben olyan lehetőségeket teremt, aminek köszönhetően mindenki a legtöbbet hozhatja ki magából.

Tény, hogy ezt életünk minden szintjén tapasztaljuk – még azokon a mikroszkopikus szinteken is, amelyeknek alig vagyunk tudatában. Ennek köszönhető, hogy az ASEA™-nál minden, amit teszünk, egységgé kovácsol és elégedettséggel tölt el bennünket. Gondoljatok bele, hogy micsoda mérföldkövet értünk el nemrég, amikor a with “RENUAdvanced™ bőrápolórendszert (amely Powered by Redox™ összetevőket tartalmaz) az ASEA minden nyitott piacán első ízben tettük elérhetővé!

Ez egy globális szintű intuitív kezdeményezés, ami egységgé formál bennünket, és amire büszkék lehetünk! Véleményem szerint jól kifejezi az ASEA küldetését: redoxalapú innovációt biztosítunk a világnak, hogy bárki kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életet élhessen, és egy jó ügyet szolgálhasson.

Ebben a hónapban, miközben a világ nagy részén örömteli összejövetelekkel ünnepeljük az év sikereit – bár globális kihívások állnak előttünk –, hálás vagyok, hogy ennyi emberrel dolgozom együtt, akik egy jó ügy mellé álltak, mert nemcsak a redoxtermékek kötnek össze bennünket, hanem a redoxidentitásunk is közös. Végül is we are redox.

Köszönöm. Bízom benne, hogy miközben a redox alapelveit támogatjátok, meg is tapasztaljátok a kiegyensúlyozott életvitel előnyeit.

We are redox

Vállalati hírek

Ausztrália/Új-Zéland 2022 Envision konferencia összefoglalója

Az ASEA™ ausztráliai/új-zélandi piacának vezetősége, kultúrája és lendülete mindannyiunkat nagy lelkesedéssel tölt el! Mivel a csoport energiaszintje magas, és az innovációt rendkívül fontosnak tartjuk, nem csoda, hogy a múlt havi Envision konferencián annak is időt szenteltünk, hogy a vezető üzletépítőktől tanuljunk, és  hogy elismerjük számos eredményüket!

Az Envision lehetőséget adott a We power potential™ bizonyítására. A résztvevők élvezettel hallgatták Tyler Norton (az ASEA alapítója) mentális iránymutatását és a szellemiségről tartott képzését, valamint Katrina Gregory (ASEA AU/NZ ügyvezető igazgatója), Seth Saunders (képzési és fejlesztési igazgató) és egyéb felső vezetői vendégek prezentációját és bejelentéseit.

Mindenkinek nagyon köszönjük, akik saját történeteiket, látásmódjukat és készségeiket bemutatták a konferencián. Új lendületet adtak azoknak a csapatoknak, akik az egyik legtapasztaltabb ASEA-piacot vezetik!

Globális promóciók

Indítsd el az ASEA®-vállalkozásodat kevesebből

2022. nov. 1–29.

ASEA Free Enrollment promóciónk alatt az új csapattagjaid kihasználhatják az ingyenes regisztráció előnyeit, ha 400 PV vagy nagyobb értékű első megrendelést adnak le!

Vállalati hírek

Convention-regisztráció a legjobb áron

Adj magadnak elegendő időt és nagyobb költségvetést, hogy teljessé tedd a Convention-élményedet. Szerezz belépőjegyeket az ASEA™ 2023 Global Convention-re már most, és takaríts meg 50 $-t.

Termékek és tudomány

ASEA Cell Performance személyes használatra Mexikóban

2022. november 7-től az ASEA mexikói üzletépítői és vásárlói elkezdhetik kihasználni a Powered by Redox™  ASEA Cell Performance termékek, azaz a REDOXEnergy, REDOXMind és REDOXMood összetevőinek napi előnyeit!


A Cell Performance mexikói termékvásárlásainak megjelölése „nem viszonteladásra” (not for resale, NFR), és csak személyes használatra szolgálnak.

Elismerés

Üzletépítői rangban történő előrelépések novemberben

Nagy örömmel mutatjuk be azokat az üzletépítőket, akik a novembert történelmi jelentőségűvé tették azáltal, hogy Diamond szintre szárnyaltak.

Az október 1. és október 28. közötti rangbeli előrelépéseket tükrözi

Elismerés

Személyes szintű elismerés

Személyes élmény, amikor az ASEA™-nál új szintet érsz el. Növekedésed és előrehaladásod valódi kapcsolatokat, valódi hitet és valódi hovatartozást jelent. És azt is, hogy minden eredményedet figyelemmel követjük, és drukkolunk neked.

Az ASEA kompenzációs tervének minden rangján készen állunk, hogy személyesen felvegyük a kapcsolatot és köszönetet mondjunk. Attól kezdve, hogy felhívjuk a legújabb Director 300-at, egészen addig, hogy a legújabb Ambassador Diamond Executive számára utazást szervezünk utah-i székhelyünkre, különleges módon szeretjük kinyilvánítani a lelkesedésünket.

Éppen a múlt hónapban láttuk vendégül Lucy Hakula Niumata és Stephen J. Niumata Ambassador Triple Diamond Executive-eket egy napra, hogy kifejezzük tiszteletünket az eredményeikért. Fantasztikus program volt – bejárásokkal, étkezésekkel, sőt még szamoai táncosok is felléptek.

Hogyan vesszük fel veled a kapcsolatot, amikor a következő rangot eléred?

Globális promóciók

A következetesség kifizetődik

Az ASEA Consistency Reward elismerései következő szintű képzéssel, felső vezetői szintű hozzáféréssel és VIP-szintű Convention-előnyökkel támogatják a sikeres rendszeredet. Mindezek célja, hogy előremozdítsák a lehetőségeidet, kiterjesszék a sikeredet és lehetővé tegyék, hogy nagyobb hatást érj el.

Üzletépítő reflektorfényben

„Ismertessétek meg másokkal is”

Mark & Kate Waite
Ausztrália︱Gold Executive

„Kate és jómagam éveken keresztül mindketten ugyanabban a vállalati mókuskerékben dolgoztunk, a napjaink egyhangúan teltek” – kezdi Mark. „Több kalandra vágytunk az életünkben”. Ő és Kate hamarosan nemcsak kalandokat élhettek át; saját maguk hozták létre, és alakították át a jövőjüket, hogy sok örömöt leljenek benne.

„Próbáltunk a lehető legegészségesebben élni” – emlékszik vissza Mark. „Tiszta forrásból táplálkoztunk, és rendszeresen látogattuk a helyi CrossFit konditermet. Amikor Mal Sword felhívott, és egy „forradalmian új” technológiáról kezdett beszélni, bármire készen álltam, ami lehetővé teszi, hogy edzés közben tartani tudjam a lépést a huszonöt évesekkel!”

„Aztán” – folytatja Mark – „megszületett fantasztikus lányunk, Pippa. Érkezésének szerepe volt abban, hogy teljesen új jövőképet alakítsunk ki, aminek nem volt része, hogy nagyvállalatnak dolgozunk. Az, hogy ne otthon dolgozzunk, heti több mint 40 órát és évente több mint 48 hetet legyünk távol az elkövetkező 20 évben – úgy éreztük, hogy az élet messze túl rövid ehhez.”

„A kisgyerekek hamar felnőnek, és amit kihagysz, már nem lehet bepótolni!”

„Végül rájöttünk, hogy esélyünk van arra, hogy egy soha nem látott wellness-forradalommal az egész világot elérjük” – mondta Mark. „Akkor esett le számunkra a tantusz, amikor rájöttünk, hogy van egy szabadalmaztatott és bevált termék, amire mindenkinek szüksége van – és több mint 33 nemzetközi piacon rendelkezünk kizárólagos terjesztési jogokkal. És ez a szám egyre növekszik. Micsoda lehetőség!”

„Úgy látjuk, hogy az ASEA egyedülálló lehetőség arra, hogy komoly értéket nyújtsunk az emberiség számára” – tette hozzá. „Semmi sem tölt el bennünket nagyobb személyes megelégedettséggel, mint látni, hogy azoknak az embereknek az általános egészsége, fizikai megjelenése és erőnléte mennyire megváltozott, akik kapcsolatba kerültek az ASEA-val.”

„Ha szeretnétek az idő és a pénz tekintetében jól állni” – mondta Mark – „akkor nem kell tovább keresnetek – már meg is találtátok!”

„Mi a tanácsom nektek? Ismertessétek meg másokkal is.”


Kivonat az ASEA ausztráliai/új-zélandi regionális hírlevél 2022. szeptemberi kiadásából.


Ez nem jelent garanciát egy adott jövedelemre. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek. Tekintsd meg jövedelemnyilatkozatunkat az aseaglobal.com/opportunity oldalon.

Média megjelenések

Az ASEA tervei az AIGA Design Awards „100 Show”-n.

Amikor az American Institute of Graphic Arts (AIGA) Salt Lake City-ben működő részlege októberben megtartotta The 100 Show nevű éves kiállítását, az ASEA kreatív csapata két nevezéssel is részt vett rajta. Az üzletépítők világszerte felismerik a RENUAdvanced™  bőrápolórendszer egyedi csomagolását, és az ASEA 2022 Legacy Experience illusztris döntősei jól ismerik a két gyűjthető érme külsejét.

Média megjelenések

Csatlakozz a 19. ASEA-hoz a DSN Digital Momentum Indexen

Amikor a Direct Selling News kiadta az elmúlt hat hónap során az internetes jelenlétben komoly növekedést elért vállalatok legújabb rangsorát, az ASEA 19. helyezést ért el az USA belföldi vállalatai között! Köszönjük a követéseket, a megosztásokat, és hogy részesei voltatok az internetes közösségi párbeszédnek. Nélkületek nem sikerült volna!

Kövessétek az ASEA-t a közösségi médiában

Megfelelőség

Jogosulatlan hirdetéseket eltávolító program

Továbbra is védjük az értékesítési csatornákat és az általatok képviselt vállalati hírnevet. A folyamatos ellenőrzési és eltávolítási erőfeszítéseink segítenek abban, hogy az általad értékesített minőségi termékek erős redox piacot biztosítsanak.

Megfelelőség

Szabályzat frissítés: Személyes átvétel mint szállítási opció

Később ebben a hónapban

Egyesült Államok, Hong Kong, Tajvan, Thaiföld, Fülöp-szigetek, Szingapúr és Malajzia: termékmegrendeléseket személyes átvételi opcióval csak az adott piacon regisztrált üzletépítők adhatnak le. Csak bizonyos piacokon regisztrált üzletépítők adhatnak le termékmegrendeléseket személyes átvétellel az adott piacon.

Csak Hong Kong: A 400 PV feletti megrendelések esetén már nem lesz lehetőség személyes (irodai vagy raktári) átvételre.

2023. január 2-től kezdődően

Egyesült Államok: A 15 kartonnál nagyobb tömeges rendelések már nem állnak rendelkezésre személyes átvételre.

Hong Kong: A 10 kartonnál nagyobb tömeges rendelések már nem állnak rendelkezésre személyes átvételre.

Regionális promóciók

Az ASEA által kínált lehetőség a határokon túlra is kiterjed. Ha a csapatod is, akkor fontos, hogy minden piacon ismerd regionális ajánlatainkat. Vess egy pillantást a világszerte elérhető lehetőségekre, és emlékeztesd csapatodat arra, hogy használják ki ezeket a korlátozott ideig tartó, helyi promóciókat és ösztönzőket vállalkozásuk bővítése érdekében!

Minden dátum az amerikai naptárnak felel meg

Go Bronze!

2022. június 18. – november 11.

Fülöp-szigetek

Go Diamond!

2022. június 18 – november 11.

Fülöp-szigetek

Az Executive
Promotion

2022. augusztus 20. – december 23.

Thaiföld

Grow & Cash Flow
promóció

2022. szeptember 10. – november 11.

Kanada, Mexikó, Egyesült Államok

RENUAdvanced Free Travel Pouch promóció

Szeptember 29-től – ameddig a készlet tart

Hong Kong

Top PV Enroller Promotion:
Phuket üdülési utalvány

1 October – 30 December 2022

Hong Kong, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld

Christmas Promotion

2022. november 5. – 2023. február 10.

Fülöp-szigetek

Advancing Life Foundation

Közelmúltban végzett munka az Advancing Life projekten

Az életkörülmények világszerte történő javítása céljából a közelmúltban tett erőfeszítéseink közé tartozik egy új szállítójármű vásárlása a Mothers Without Borders (anyák határok nélkül) számára Zambiában, a Salvation Army‘s relief (az Üdvhadsereg segélyszervezete) Ian hurrikán túlélőit segítő programjainak a támogatása, valamint eszközök és berendezések ajándékozása a CHOICE humanitárius szervezet számára a Navajo Nations-ben (Navaho nemzet indián rezervátumban).

Köszönjük ezeknek e fontos ügyeknek a támogatását, a folyamatos adományokban megnyilvánuló segítségeteket!

November 29. a Giving Tuesday napja

A Giving Tuesday időzítése lehetővé teszi, hogy az év legnagyobb vásárlási eseményei után újrafókuszáljuk a prioritásainkat. Ez egy globális jótékonysági mozgalom, amely arra motiválja az embereket, hogy szolgáljanak, együttműködjenek és megünnepeljék az emberséget.

Meghívunk benneteket, hogy az idei Giving Tuesday alkalmával csatlakozzatok abbeli erőfeszítéseinkhez, hogy megtörjük a szegénység, az erőszak és az emberi szenvedés ördögi körét, és helyi szinten segítsünk vagy adakozzunk az ASEA™ Advancing Life™ Foundation ügyének.

(Emlékeztető: az ASEA minden adományként adott 1 $ mellé ugyanannyit tesz hozzá.)

Ez egy globális jótékonysági mozgalom, amely arra motiválja az embereket, hogy szolgáljanak, együttműködjenek és megünnepeljék az emberséget.

További közelgő eseményekért látogass el az aseaevents.com weboldalra


ASEA Global News | Kezdőlap

Következő kiadás: 2022. december 5.

Marketing