Global News︱2022. október

Ahogy mutatjuk az utat, ahogy végezzük üzleti tevékenységünket, és ahogy megosztjuk az ASEA üzenetét azt példázza, hogy az innováció él és virul.

— Scott Aldred, ASEA President

Hat hónappal ezelőtt egy olyan Global Convention rendezvényen gyűltünk össze, amelynek középpontjában az ASEA alappillére, az innováció állt. Miközben elindítottuk az új Cell Performance kategóriánkat és frissítettük bőrápolási termékeinket a Powered by Redox™ összetevőivel, az innováció üzenete hangos és egyértelmű volt.

Ez az üzenet a múlt hónap során is erőteljesen visszhangzott, amikor ezek a termékek az európai piacokon is elérhetővé váltak. Maga a budapesti konferencia egyébként csodálatos volt. Mindig lenyűgöz a találkozóinkon az az innovatív megközelítés, amelyet a gyakorlatban alkalmaztok.

Ahogy mutatjuk az utat, ahogy végezzük üzleti tevékenységünket, és ahogy megosztjuk az ASEA üzenetét azt példázza, hogy az innováció él és virul.

Az ASEA Global News e számában ezért mutatunk be egy új módot, amelynek segítségével az ASEA™ termékeit olyan helyeken is értékesíteni tudjuk, ahol korábban nem tudtunk megjelenni. Ezért mutatjuk be annak a Legacy Experience útnak a kiemelkedő pillanatait, amely a korábbi utazási élményeket felülmúlva a legjobban teljesítő vezetőink elismerését szolgálta.

Ezek a világszerte alkalmazott innovatív intézkedések (és még sok más) az ASEA-nál tevékenykedő embereknek köszönhetőek, akik folyamatosan új és jobb módszerekkel igyekeznek pozitív változást elérni. Erre törekszünk mindannyian, különösen, amikor együtt vagyunk.

Ezt figyelembe véve izgatottan várom a még ebben a hónapban megrendezésre kerülő Australia Envision Conference rendezvényünket. Már most örömmel tekintek a jövő évi Global Convention elé.

Addig is, folytassuk az innovációt, hogy az életmódjavító ASEA™ termékeket, kultúrát és az innovációt elterjesszük szerte a világon!

Média megjelenések

Ajándék RENU28 gél televíziós sztároknak

Immár hagyománnyá vált, hogy RENU28™ gélünk szerepel a televíziózás legkiemelkedőbb díjátadó estje előtti DPA eseményen a legnagyobb hírességek számára kínált ajándékok között. A Hollywood Reporter 40 másik kiválasztott márka között felsorolja többcélú gélünket is. Az idei ajándékcsomagban a vendégek a megújult RENUAdvanced™ hidratálókrémünket is megkapták.

Vállalati hírek

ASEA egyre több otthonban: a nemzetközi e-kereskedelmi platform

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült nemzetközi e-kereskedelmi platformunk, amely a kínai ügyfeleknek biztosít lehetőséget arra, hogy helyben vásárolják meg az általuk használt életmódváltó termékeinket. Emellett lehetőséget nyújt arra, hogy Kínában élő kapcsolataitoknak történő termékértékesítéssel növeljétek vállalkozásotokat. További információért lásd a GYIK dokumentumot.


A kínai kormány jelenleg nem ad ki közvetlen értékesítési engedélyeket külföldi vállalatoknak, és ez az e-kereskedelmi platform nem jelenti azt, hogy Kínát új piacként nyitnánk meg. A jelenlegi nemzetközi marketingpolitikánkról és annak az új platformra való alkalmazásáról további felvilágosítás a Nem nyitott piacokra vonatkozó zéró toleranciáról szóló szabályzatban található.


Vállalati hírek

Aktualizált Associate Support ügyfélszolgálati órák

Az alábbiakban ismertetjük, hol találod a saját régiódat támogató ASEA Associate Support ügyfélszolgálatra vonatkozó információkat:

  1. Jelentkezz be az ASEA virtuális iroda fiókodba.
  2. Válaszd a képernyő bal oldalán a Support (Támogatás) menüpontot.
  3. Válaszd ki a saját régiódat a legördülő menüből.
  4. Tekintsd meg az ügyfélszolgálat nyitvatartási idejét, telefonszámát és e-mail címét.

Üzletépítő reflektorfényben

Gondoskodás, megosztás és más csodálatos dolgok

Pierre Blanchard & France Lebrun

Silver Executive
Kanada

Egy pillanat elég ahhoz, hogy megváltoztasd valakinek az életét. Az ASEA Silver Executive Pierre Blanchard számára ez a pillanat a Paul Robert Negotival folytatott beszélgetés során érkezett el.

Többek között arról beszélgettek, hogy Pierre életének ebben az időszakában milyen szorult helyzetben volt. „Nem tudom, hogy ez változtat-e valamit” – mondta Paul az ASEA termékekről beszélve – „de szerintem adj nekik egy esélyt.”

„Soha nem tudhatod, kinek lehet szüksége rá… csodálatos ajándék volt a hozzám hasonló embereknek, akik megoldásért imádkoztak.”

Így hát Pierre adott neki egy esélyt. Három hét elteltével érezhető különbséget és általános pozitív változást tapasztalt. Úgy érezte, ajándékot kapott, és ezt az ajándékot a lehető legtöbb emberrel szerette volna megosztani. Ez a fajta megosztás azonban stratégiát igényelt.

Pierre belemerült az ASEA-ba, használta a termékeket, tanulmányozta a redox mögött rejlő tudományt, és igyekezett a vállalat minél több munkatársával kapcsolatba lépni.

Minél többet tanult, és minél több kapcsolatot alakított ki Pierre, annál inkább megtelt hálával az ASEÁ-n keresztül megismert emberek és termékek iránt.

„Hálával tartozom Verdisnek és a tudományos csapatnak, akik segítettek abban, hogy megtaláljam a stabilitást” – mondja Pierre – „Hálával tartozom a vállalat vezetőinek, akik megosztják velünk tapasztalataikat és segítenek a fejlődésben.”


This is not a guarantee of a particular income. Individual results will vary. View our income disclosure statement at aseaglobal.com/opportunity.

Globális programok

Regisztrálj Convention rendezvényünkre a legjobb áron

Biztosíts magadnak elegendő időt és plusz költségvetési keretet a Convention teljes élményének megtervezéséhez. Vásárold meg belépőjegyed most az ASEA 2023 Global Convention rendezvényünkre, és 50 USD-t takaríthatsz meg.

ASEA Travel

Takaríts meg és adakozz a következő utazásoddal

Élvezd a legjobb árgaranciánkat a következő utazásod során annak tudatában, hogy a bevétel egy része az Advancing Life kezdeményezéseket támogatja.

Regionális promóciók

Go Bronze!

2022. június 18. – november 11.
Fülöp-szigetek

Go Diamond!

2022. június 18 – november 11.
Fülöp-szigetek

Road to Diamond

2022. augusztus 13. – november 4.
Tajvan

Az Executive
promóció

2022. augusztus 20. – december 23.
Thaiföld

Beachside
Bootcamp

2022. augusztus 27. – október 28.
Ausztrália és Új-Zéland

Grow & Cash Flow
promóció

2022. szeptember 10. – november 11.
Kanada, Mexikó, Egyesült Államok

RENUAdvanced Free Travel Pouch promóció

Szeptember 29-től – ameddig a készlet tart
Hong Kong, Malajzia, Szingapúr, Tajvan

Top PV Enroller promóció:
Phuket üdülési utalvány

2022. október 1. – december 30.
Hong Kong, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld

Marketing

A marketing következő szintre emelése: Remény kontra felhajtás – Lizaimi Lihin

Az ASEA Triple Diamond Executive Lizaimi Lihin saját bőrén tapasztalta, hogy mi a különbség a felhajtás és a remény között. „Az utam során megtanultam, hogy mi különbözteti meg a felhajtást a reménytől; és ez egy rendkívül vékony határvonal.”

„Húsz évvel ezelőtt” – emlékszik vissza Lizaimi – „a támogatóm azt mondta, hogy el kell mennem a cégünk sydney-i kongresszusára. Emlékszem, azt válaszoltam, hogy nincs rá pénzem, és még mindig élénken előttem van az arca, ahogy izgatottan azt mondta: „Találd meg a módját, hogy elmenj; add el mindenedet, amid van; ígérem, hogy az életed örökre megváltozik, amikor visszajössz.”

Szavaiban és arckifejezésében Lizaimi reményt talált. „Elzálogosítottam a feleségem ékszereit – mondja –, és nem sokkal később ott voltunk Sydneyben. Készen álltunk arra, hogy megváltoztassuk az életünket. Aztán néhány hónappal később észrevettem, hogy a felső vonalamon néhány ember eltűnt. Aztán az az ember is elment, aki megígérte nekem, hogy az életem örökre megváltozik.”

„Egy évvel később – folytatja – egyedül voltam, és készen álltam arra, hogy kilépjek az ágazatból. Az életem megváltozott, de rossz irányba indult el.” Ebben a meghatározó pillanatban Lizaimi szembesült az alacsony szintű marketing valóságával. „Ez volt a felhajtás” – mondja. „Olyan dolgokat mondtak, amiket nem hittek el, hogy meggyőzzenek arról, hogy a saját reményeim szerint cselekedjek.”

Bár a hálózati marketinggel való megismerkedés kemény lecke volt számára, Lizaimi felismerte, hogy van egy következő szint. „Semmi rossz nincs abban, ha meghívjuk az embereket a Convention rendezvényre” – erősíti meg. „Semmi rossz nincs abban, ha lelkesen népszerűsítünk egy eseményt.”

„De” – teszi hozzá – „ez kötelezettségekkel jár. Először is, tudnod kell, hogy mit csinálsz. Nem a saját hasznodra teszed, és nem azért teszed, mert rangokat szeretnél elérni. Nem magadért teszed. Nem szabad elfelejtenünk, hogy minden szavunk, minden ígéretünk reményt hordoz az emberek számára.”

Dióhéjban tehát mi az a finom határvonal a felhajtás és a remény között? Lizaimi személyes tapasztalatból mondhatja: „Ez a vonal te vagy.”

Advancing Life Foundation

Célok és nyereségek 2022-ben az ASEA sportolójával, Shawn Burke-kel

Gratulálunk az ASEA sportolójának, Shawn Burke-nek a 2022-es versenyszezonhoz, amely máris számos sikert hozott! Szeretjük látni, hogy sportolóink csodálatos eredményekről számolnak be. Augusztus végén Shawn megosztotta velünk, hogy már milyen sok mezőt ki tudott pipálni a teljesítményét tápláló ASEA™ termékek segítségével:

☑️
☑️
☑️
☑️
☑️
☑️

2012 óta 70 aranyérmet szereztem
Kvalifikáltam az USA Országos Triatlonbajnokságára
5 triatlonversenyből 4-ben megdöntöttem személyes
Sérülésmentes vagyok
62 évesen még mindig magas szinten versenyzem
Elégedett vagyok az eredményeimmel

Shawn szavaival: „Elértem minden célomat ebben a versenyszezonban? Mind kipipálva!”

Megfelelőség

Jogosulatlan hirdetéseket eltávolító program

We continue to protect your sales avenues and the company reputation you uphold. Ongoing monitoring and removal efforts help ensure a strong redox marketplace for the quality products you sell.

Advancing Life Foundation

ASEA Impact Week: tiszta, meleg és szívélyes fogadtatás

Az idei ASEA Impact Week azzal kezdődött, hogy az európai üzletépítők összefogtak, és több mint 7000 amerikai dollárt gyűjtöttek egy új kút finanszírozására a ghánai Natugniában. A következő napokban az ASEA munkatársai 80 takarót szőttek kézzel a The Utah Refugee Connection számára, hogy azt a helyi menekültek rendelkezésére bocsássák. A takarók elkészítése átlagosan tíz órát vett igénybe, de a csapattagok örömmel áldozták rá idejüket.

A városban a Lifting Hands International szervezetnél több ASEA-önkéntes segített a külföldön élő menekülteknek szánt készletek szortírozásában. Az ASEA önkéntesei ruhákat, élelmiszereket, iskolai felszereléseket, higiéniai csomagokat és tisztítószereket válogattak és dobozoltak. Segítettek két nagy konténer megrakodásában, melyek egyikét Moldáviába, a másikat pedig az ukrajnai menekültek számára küldték.

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki részt vett az ASEA Impact Week rendezvényen és adományozott az Alapítványnak!

Van egy régi navahó közmondás, amely így hangzik: „Légy csendben, és a föld beszélni fog hozzád”. Ez a szólásmondás folyamatosan élt az önkéntesek tudatában, amikor az ASEA™ Advancing Life™ Foundation Alapítvánnyal a múlt hónapban közösen üvegházakat építettek az arizonai Navajo Nation rezervátum két különböző területén.

Events

Végig a part mentén, majd be a kultúra pompás kaszinójába

15 ASEA™ 2022 Legacy Experience kvalifikáló számára a szeptember a La vie en rose jegyében telt – egy 18. századi palotában hajtották álomra fejüket, magukba szívták a francia Riviéra utcáin elhaladó veterán autók hangulatát, kerti ebédeken és csillagfényes vacsorákon vettek részt. Az élvezetek egyik világából a másikba léphettek át, mígnem a kultúra több évszázada egy 007-es estében teljesedett ki Monte-Carlóban.

Tekintsd meg a megismételhetetlen esemény fénypontjait. Aztán hagyd, hogy inspiráljanak az örökséged építésében!

Azt hiszem, sokunk számára ez volt életünk egyik legemlékezetesebb hete! Tökéletes volt a helyszínek és az élmények kombinációja. Vajon lehet-e ezt még fokozni?

— ASEA Ambassador Triple Diamond Malcolm B. Sword

„Milyen feltöltő volt az ASEA baráti társaságát magunkba szívni, világszínvonalú szállodákban megszállni, csodálatos ételeket enni, és annyi felejthetetlen programban részt venni – az Eiffel-tornyot útba ejtő hajókirándulástól a veteránautó-parádén át a James Bond-vacsoráig!”

— ASEA Presidential Triple Diamond Trish Schwenkler

Az ASEA 2022 Europe Conference fénypontjai

Olvastad a beszámolókat. Hallottál a rendezvényen részt vevő csodálatos emberekről. Talán még néhány képet is láttál róluk. Most itt az ideje, hogy a hivatalos összefoglaló videón keresztül átérezd a múlt hónapban megrendezett ASEA 2022 Europe Conference rendezvényünk energiáját!

Peak Performance

ASEA™ Ascent

Új 5. díjszint örökös Bronze üzletépítők számára!

Peak Performance

ASEA™ Diamond Summit

22 hét maradt a díj megszerzéséig

A kvalifikáció 2023. március 10-én ér véget

Peak Performance

ASEA™ Legacy Experience

Tekintsd meg az idei út kiemelkedő pillanatait

További közelgő eseményekért látogass el az aseaevents.com weboldalra


ASEA Global News | itthon

Következő kiadás: 2022. november 7.

Marketing