Global News︱2022. szeptember

Szavaink és tetteink milyen messzire ható változást hozhatnak a jövőben.

— Chuck Funke, ASEA CEO

Üdvözöljük az ASEA üzletépítőit! Az ASEA alapítója, Verdis Norton születésnapja remek alkalom arra, hogy az örökségről beszéljünk. (Boldog tegnapi születésnapot Verdis!) Valószínűleg ismered történetének egy részét, hiszen az ő munkája és jövőképe az, amely az első termékünkhöz vezetett. Általa váltunk egyedülálló, sejtegészséggel foglalkozó vállalattá.

Mindazok, akik valaha is egy önmaguknál jelentőségteljesebb vagy a saját életükön túlmutató ügyhöz vonzódtak, megértik, hogy bátor gondolataink, szavaink és tetteink milyen messzire ható változást hozhatnak a jövőben.

Ezen a héten éppen Párizsban és Monacóban vagyunk az ASEA vezetőivel, akik megtestesítik ezt az elvet, és élik a Legacy Experience-t. Szintén ezen a héten a teljes ASEA közösség részt vesz az #ASEAImpactWeek eseményen, hogy kiterjesszék az ASEA Advancing Life™ Foundation alapítvány küldetését, és megtörjék a szegénység, a bántalmazás és a szenvedés körforgását.

Éppen túl vagyunk az ASEA Europe Conference rendezvényen, ennek apropóján arra bátorítok mindenkit, hogy a mostani iskolakezdési és munkakezdési hónap során gondoljon mások azon múltbeli tetteire, amelyek képességeit táplálták, és azok mintájára alakítsa saját cselekedeteit, hogy ugyanezt az erőt másoknak is átadhassa.

Így teremthetjük meg saját örökségünket.

Piac reflektorfényben

A ASEA Europe kibővíti lehetőségeinket Budapesten

Az ASEA Europe piacain ma új energia érezhető. A hangulat megváltozott, és kitisztult az elme. Természetesen nemcsak a három ASEA™ Cell Performance termékünk regionális bevezetéséről beszélünk, bár ezek mindenképpen segítenek!

Mivel az ASEA 2022 Europe Conference élménye még mindig frissen él a globális résztvevők emlékezetében, örömmel osztunk meg néhány nagy hírt, amelyeket nemrégiben a konferencia színpadán jelentettek be.

A Cell Performance termékei, a REDOXEnergy, a REDOXMood és a REDOXMind hamarosan megérkeznek az ASEA Europe összes piacára.

A nemrégiben továbbfejlesztett Powered by Redox™ RENUAdvanced bőrápoló rendszer hamarosan megérkezik az ASEA Europe összes piacára.

Az összes Peak Performance 2023 ösztönző út helyszínét bejelentették, és mostantól 2023. március 10-ig nyitva áll az ASEA Ascent, Diamond Summit és Legacy Experience ösztönzőprogramok kvalifikációja!

Az ASEA™ 2023 Global Convention szeptember 21. és 23. között Fort Worth (Texas) városában kerül megrendezésre.

Piac reflektorfényben

Az ASEA Asia Tajvanon, Malajziában és Szingapúrban ünnepel

A malajziai és szingapúri üzletépítők és vezetők a múlt hónapban szintén regionális konferenciákat tartottak, hogy frissítsék a tudásukat, az energiájukat és az erős növekedés melletti meggyőződésüket. Ez még éppen időben történt ahhoz, hogy belevágjanak a Peak Performance kvalifikációba!

ASEA Taiwan pedig azért találkozott, hogy megünnepelje az elmúlt négy évet azáltal, hogy elismerte és kiemelte a vezetői sikertörténeteket, és megnyitotta az utat a továbbiak előtt!

Események

ASEA™ 2023 Ascent

Az ASEA™ 2023 Ascent Peak Performance utakhoz három hihetetlen regionális úti célt választottunk: Mexikót, Horvátországot és Thaiföldet. Ráadásul minden nyereménycsomag korlátlan, így mindenki (beleértve a Diamond Executive üzletépítőket is) páratlan élményben részesülhet!

Egy lehetőségekkel teli világ vár. Believe, belong, become – válj azzá a vezetővé, akivé tudod, hogy válhatsz!

Érj el új magasságokat. Valósítsd meg, amire képes vagy.

ASEA™ 2023 North America Ascent
ASEA™ 2023 Asia Pacific Ascent
ASEA® 2023 Europe Ascent

Fújd ki magad. Élvezd a tájat.

Események

ASEA™ 2023 Diamond Summit

Érd el a következő szintet az ASEA-nál, kvalifikálj az ASEA™ 2023 Diamond Summitra! Mostantól március 10-ig két jutalomcsomag egyikét kaphatod meg, amikor fizetettrang-pontokat kapsz! Minél magasabb a fizetett rangod, annál több pontot szerzel.

A kvalifikáció megkezdődött! Akik kvalifikálnak, a következő júliust az ASEA többi feltörekvő sztárjával töltik el a Karib-tenger leggyönyörűbb helyén: St. Thomasban az USA Virgin-szigetein!

2023. július 12–16.
St. Thomas, Virgin-szigetek, USA
Westin Resort and Spa

Események

ASEA™ 2023 Legacy Experience

Érd el az elit szintet az ASEA utad során, amikor kvalifikálsz az ASEA™ 2023 Legacy Experience programra! Most március 10-ig a heti fizetett rangod alapján megszerezheted a két nyereménycsomag egyikét! Minél magasabb a fizetett rangod, annál több pontot kapsz.

A kvalifikáció mostantól nyitva áll! A kvalifikálók a Karib-tenger legszebb pontján, a St. Thomas-i Ritz-Carlton szállodában tölthetik a jövő júliust ASEA elit társaikkal együtt!

2023. július 12–19.
St. Thomas, US Virgin Islands
Ritz-Carlton, St. Thomas

Ne csak hátrahagyd, élvezd is az örökséged!

Események

Az ASEA™ 2023 Global Convention bejelentése

Szedd össze csapatod, és gyertek el a Texas állambeli Fort Worth-ben megrendezésre kerülő ASEA™ 2023 Global Convention konferenciára! Együtt megismerkedünk majd a legújabb redox innovációkkal, üzleti tippeket adunk, és szarvuknál fogva ragadjuk meg a lehetőségeket. Ezt kínálja az ASEA globális találkozója – gyere el te is, és ülj nyeregbe a világ minden tájáról érkező barátaiddal, hogy a következő szintre léphess!

Csatlakozz az ASEA Facebook csoportjához, hogy rendszeresen értesülj az eseményekről és egyéb hírekről.

Elismerés

Üzletépítői rangban történő előrelépések augusztusban

Nagy örömmel mutatjuk be azokat az üzletépítőket, akik az augusztust történelmi jelentőségűvé tették azáltal, hogy Diamond szintre szárnyaltak.

A július 30. és szeptember 2. közötti előrelépéseket tükrözi

Diamond Executive


Da Her Sdn Bhd & Tan Seh Yong,

Malaysia

További előmenetelek és eredmények megtekintése érdekében látogass el az ASEA™ virtuális iroda elismeréseket ismertető oldalára, vagy a heti frissítések érdekében csatlakozz a Global Associates Facebook csoportunkhoz!

Vállalat

Emelkedj fel és ünnepelj az új ranglistánkkal

Nézd meg az ASEA™ Virtuális Iroda kezdőlapján a legújabb Top100 regisztráló ranglistáját. Nemcsak a hét legjobb csapatépítőinek globális rangsorát láthatod; szűrhetsz a régióra, és kedvelhetsz, de küldhetsz szívecskét, vagy hagyhatsz egy kommentet. Jelentkezz be most, hogy láthasd és erősíthesd csapattársaidat!

Média megjelenések

American Inhouse Design Awards elismerés a csomagtervezésért

Büszkén jelentjük be, hogy az idei Graphic Design USA American Inhouse Design Awards versenyre beérkezett több mint 7000 pályamű közül az ASEA™ Cell Performance és a RENUAdvanced™ bőrápoló rendszer termékcsomagolásainak tervei a legjobb 10%-ba kerültek! Ezek a termékbevezetések jelentős vállalati együttműködés keretében valósultak meg, és hálásak vagyunk, hogy csomagolásaink tükrözik a bennük rejlő termékek innovációját és minőségét.

Regionális promóciók

Ázsiai tavaszi promóció

2022. március 31-től szeptember 30-ig

Hong Kong, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld

10% kedvezmény a RENU28™ Gél árából két vagy több tubust tartalmazó előfizetéses rendelés esetén

Go Bronze!

2022. június 18-tól november 11-ig

Go Diamond!

2022. június 18-tól november 11-ig

RENUAdvanced™ Bőrápoló promóció

Július 23. és szeptember 29.
között vagy amíg a készlet tart

Road to Diamond
Training

2022. augusztus 13-tól november 4-ig

Az Executive
Promotion

2022. augusztus 20. és december 23. között

Beachside
Bootcamp

2022. augusztus 27. és október 28. között

RENUAdvanced™ Bőrápoló promóció

2022. szeptember 2–30-ig vagy amíg a készlet tart

Grow & Cash Flow
promóció

2022. szeptember 10. és november 11. között

Marketing

Next-Level marketing:
Tenni valamit másokért

Olyan világban élünk, amelyet a keresés és a valamire való törekvés jellemez, mert a „mit tehetsz értem?” megközelítés végül nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Ehelyett koncentrálj arra, hogy te mit tudsz tenni másokért. Terry szavaival élve, a szolgálattevő vezetés a pozitív eredmények kulcsa.

Megfelelőség

Jogosulatlan hirdetéseket eltávolító program

We continue to protect your sales avenues and the company reputation you uphold. Ongoing monitoring and removal efforts help ensure a strong redox marketplace for the quality products you sell.

Advancing Life

Verdis születésnapi adományozó rendezvénye

Impact Week programból. Szeptember 18-ig hozzájárulhatsz a közösségedhez és adományozhatsz az ASEA Advancing Life™ alapítvány részére. Építsd tovább az ASEA Legacy hírnevét és tisztelegj Verdis Norton előtt a születésnapjának hetén. Add hozzá a következő címkét a közösségi médiában megosztott cselekedeteidhez: #ASEAimpactweek.

#ASEAImpactWeek

További közelgő eseményekért látogass el az aseaevents.com weboldalra


ASEA Global News | Home

Következő kiadás: 2022. október 10.

Follow us on social

1488 West Pleasant View Drive Pleasant Grove, UT 84062 US
www.aseaglobal.com | Privacy Policy

Marketing