Az ASEA bejelentette felső vezetői bizottságának új tagjait

A vezetők ihletet nyújtanak, és segítenek többet kihozni magunkból. Az ASEA örömmel jelent be néhány kiemelt jelentőségű előléptetést a felső vezetői bizottságunkban – olyan vezetőket, akik a kezdetek óta támogatnak bennünket a lehetőségeink kibontakoztatásában.

KimMarie Larsen (14 éve az ASEA-nál) mostantól a szellemiség, rendezvények és elismerések vezető alelnöke, és a felső vezetői bizottság tagja.

Frank Santoyo (13 éve az ASEA-nál) mostantól üzletfejlesztési vezető alelnök, és a felső vezetői bizottság tagja.

Tami Phillips (12 éve az ASEA-nál), a felhasználói élmény vezető alelnöke, mostantól a felső vezetői bizottság tagja.

David Jenson (11 éve az ASEA-nál), a globális ellátási lánc vezető alelnöke, mostantól a felső vezetői bizottság tagja.

Az új tagokkal együtt a felső vezetői bizottság tagjai mostantól Chuck Funke, Scott Aldred, Dave Wall, Ben Tyler, David Jenson, Frank Santoyo, KimMarie Larsen, Steve Davis és Tami Phillips.

Hálánknak és elismerésünknek adunk hangot minden üzletépítőnknek és dolgozónknak, akik napról napra oly sokat tesznek, hogy az ASEA-t előrevigyék. Az egyéni hozzájárulásotoknak, valamint az ASEA felső vezetői bizottsága iránymutatásának és vezetői szerepének köszönhetően várakozással tekintünk a jövőbeli növekedés elé, miközben az ASEA a sejtegészség és a redoxalapú technológiák globális vezető szereplőjévé válik.