Az ASEA immár 5 éve a top 100-ban, és a siker folytatódik.

Az ASEA a világon a 43. helyen áll a közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatok között, ami a legmagasabb helyezés azóta, hogy először szerepelt a listán.

https://www.directsellingnews.com/global-100-lists/

Az ASEA Nektek köszönhetően növekszik! Örömmel osztjuk meg veletek, hogy az ASEA immár ötödik éve a világ 100 legjobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata között szerepel, a 2022-es bevételek alapján a 43. helyen áll.

A DSN Global 100 idei listáján 52 olyan vállalat szerepel, amelyek 2022-ben 100 millió dollárnál nagyobb bevételt értek el, és az ASEA is ebbe az előkelő csoportba tartozik. A top 100-as lista célja, hogy bemutassa azokat a vállalatokat, amelyek a közvetlen értékesítésen keresztül valódi hatást gyakoroltak a gazdaságra, az egyénekre és a közösségekre, kozmetikai, utazási, konyhai, ékszer-, egészségügyi és szépségipari termékeket és szolgáltatásokat kínálva.

Büszkék vagyunk a 43. helyezésünkre, miközben folyamatosan tovább növekszünk csodálatos üzletépítőinknek köszönhetően, akik segítettek ebben.

Köszönjük, hogy részesei voltatok a sikerünknek! 2023-ban egy újabb nagyszerű év elé nézünk, miközben életeket teszünk jobbá – sejtről sejtre, és emberről emberre. We power potential

Tekintsd meg az ASEA híreket, a tudományt és termékinformációkat a webolddalunkon: 

https://aseaglobal.com/