Elérkezett a 80-as évek éjszakája – bulizz, ahogy csak bírsz!

Egész héten a legtöbbet hoztuk ki magunkból. Most itt az idő, hogy a diszkóparketten is megmutassuk, mire vagyunk képesek. Csatlakozz hozzánk 2023. szeptember 23-án az ASEA 2023 Global Convention alkalmából tartott felejthetetlen retró nosztalgiabulin. Még az ASEA felső vezetői csapata is bevállalta az eseményt!

Öltözz lehengerlően, és kápráztass el mindenkit

Texasban minden nagyobb, tartja a mondás, és az ASEA is ezt vallja. Vegyél fel magas derekú farmert és színes felsőt (ne habozz felhörpinteni egy jó adag ASEA REDOX™ Performance Energy-t), és mutasd meg magad a táncparketten 20.00 és 22.30 óra között. Harapnivalókkal várunk, ha esetleg megéheznél. A büfében italokat is vásárolhatsz. Te felelsz a tánclépésekért, és mi hozzuk az adrenalinnal teli zenét.

A világ vállalati DJ-je megérkezett

DJ RanKan pontosan tudja, hogy mit keresel, és ígéri, hogy teljesíteni is fogja. A világ vállalati DJ-je olyan előadók előtt lépett fel, mint Flo Rida és a Life in Color, de velünk akarja zárni az ASEA 2023 Global Convention rendezvényünket. Pörgesd fel a hangulatodat és az energiaszintedet, miközben DJ RanKan úgy játssza le a 80-as évek zenéjét és Whitney Houstontól Michael Jacksonig a korszak minden előadóját, ahogyan te emlékszel rájuk. Tarts velünk, táncolj egy jót, bulizzunk úgy, mintha a 80-as években lennénk!