Fantasztikus üzletépítők és történeteik

Az ASEA bemutatja a fantasztikus üzletépítőket, valamint szakmai és személyes sikereiket

Miközben jobbá tesszük az emberek életét és továbbra is a jó erejét képviseljük a világon, az ASEA szereti elismerni azokat, akik menet közben sokat tettek, és hatással voltak erre a folyamatra. Ebben a hónapban olyan üzletépítőt mutatunk be, aki mind személyesen, mind szakmai szinten kiemelkedő eredményeket ért el, és alapértékeinket közvetíti, miközben megerősítjük küldetésünket. Ünnepeljük meg együtt Yvette Delcampót! Együtt: We power potential.™

Yvette Delcampo

Az ASEA-val hat évvel ezelőtt találkoztak, amikor férjével meghívták őket a floridai Orlandóban egy ebédre, ahol megismerkedtek az ASEA-val, termékeinkkel és küldetésünkkel. Yvette-tel azóta szoros a kapcsolatunk, és hálás azért a lehetőségért, amit ez az üzleti vállalkozás a családja számára jelentett. Amikor azt kérdeztük, hogy mi az, ami az ASEA-nál más, azt válaszolta: „Az ASEA részeként hinni tudunk a lehetőségeinkben, és abban, hogy másoknak is képesek vagyunk segíteni”.

Yvette tavaly döntött úgy, hogy felfedezi az ASEA által kínált lehetőségek és élmények teljes körét. Egyre többet tanult, személyes szinten is növekedett, és elhivatott a küldetése iránt, hogy mások életét jobbá tegye.

„Vállalkozásunkat az egyszerűségre építettük. Mivel nem rendelkezünk komoly hálózati marketingháttérrel, a termékismeretre és a megértésre koncentráltunk. Ez segítette a növekedésünket.” – mondta Yvette. „Egy vállalkozás felépítése időbe telik, úgyhogy megtanultunk türelmesnek lenni saját magunkkal és a folyamattal szemben.”

Yvette a Dominikai Köztársaságban nőtt fel. Korábban különböző egészségügyi vállalatok pénzügyi és stratégiai tervezési osztályán dolgozott, és úgy találta, hogy az ASEA integrálása a pályafutásába jól illeszkedik a céljaihoz, elveihez és életstílusához.

Férjével két fantasztikus gyermekük van: a 12 éves Elyssa és a 10 éves Evan. Szeretnek időt tölteni a családdal, hiszen ez a legfontosabb. Az utazás szorosan a második helyen van.

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek az ASEA-nak, és lehetőségem van egy vállalkozást felépíteni, miközben fontos dolgokat csinálok, és élvezem, ami számomra a legfontosabb. Menet közben fantasztikus volt mindaz a támogatás, kapcsolatteremtés és segítség, amiben részünk volt” – mondja Yvette. „Jelentős különbséget vettünk észre a családunk egészségében is.* Isten okkal és céllal vezetett ide minket. Nagyszerű, hogy valaminek a részesei vagyunk, és nagyon hálásak vagyunk érte.”

Yvette elhivatottan növeli a vállalkozását. Elkötelezett, hogy megismerje a termékeket, és megtapasztalja, hogyan tudja őket felhasználni nem csak arra, hogy a vállalkozását növelje, de arra is, hogy segítsen a csapatának, ugyanakkor az egészsége és jólléte napról napra jobb fejlődjön.

Nézz vissza, csatlakozz, olvasd el mások történetét is – lehet, hogy a legközelebb a tiédet osztjuk meg!A https://aseaglobal.com címen még több hírt, tudományos és termékinformációt találsz.