Fantasztikus üzletépítők és történeteik

Danille Matthews, Jerry Yerke és Denise Kato, az ASEA üzletépítői folyamatosan jobbá teszik az emberek életét

Az ASEA együttműködik üzletépítőinkkel, miközben jobbá tesszük az emberek életét, és továbbra is a jó erejét képviseljük a világon. Minden hónapban bemutatunk néhány üzletépítőt, akik mind személyes, mind szakmai szinten kiemelkedő eredményeket értek el, és alapértékeinket közvetítették, miközben megerősítjük küldetésünket. Ebben a hónapban Danielle Matthews, Jerry Yerke és Denise Kato sikerét szeretnénk megünnepelni. Együtt: We power potential.™

Danielle Matthews

Danielle-nek fantasztikus története van arról, hogyan került az ASEA-hoz. 2012-ben elütötte egy részeg sofőr, és súlyos sérüléseket szenvedett. Egy évig tartó felépülést követően azt mondták neki, hogy már nem lesz jobban, és el kell fogadni ezt az „új életkörülményt” – de erre nem volt hajlandó.

Megismerte az ASEA fantasztikus sejtjelző redoxtermékeit, amelyek hozzásegítették egy egészségesebb és pozitívabb élethez – és egy inspiráló történettel is gazdagították. Danielle meg akarta másoknak is mutatni, akik kihívásokkal néznek szembe, hogy „lesz ez még jobb is, és tényleg van fény az alagút végén”.

Miután megtudta, hogy mit kínál a redox, és visszanyerte az egészségét, Danielle úgy döntött, hogy az ASEA partnere lesz, hogy személyes és szakmai szinten is fejlődjön. Önbizalmat szerzett, hogy másokat is vezessen a vállalkozásában, és felfedezte a közösségi média erejét, amellyel megoszthatta történetét.

Az elmúlt néhány hónapban egy programon kezdett dolgozni, amely segít az embereknek a trauma átvészelésében. Izlandon elvégzett egy ősi jógafilozófiai tanfolyamot, amelyen az elme és a test kapcsolatáról tanult, és olyan módszerekre tett szert, amelyeknek célja, hogy segítsenek a testnek megszabadulni a trauma okozta feszültségtől, amelyek addig hátráltatták. Ez az élmény mély és komoly hatást tett rá, és új látásmódot nyitott meg előtte, amelynek köszönhetően tudatosan képes saját maga és a vállalkozása fejlesztésére.

Danielle álmai életét építi fel, és az ASEA biztosítja ehhez számára a közösségi hátteret.

Jerry Yerke és Denise Kato

Jerry és Denise egy éve csatlakoztak az ASEA-hoz, és a leginkább a saját útjukról szeretnének másoknak beszámolni. Jerry a sikerét franchise-tulajdonosként kezdte. Innen talált rá a hálózati marketingre, amelynek során több mint 30 év tapasztalatot gyűjtött és világszerte több, mint 100 000 főből álló több globális csapatot épített fel.

Bár évekkel ezelőtt találkoztak már ASEA üzletépítőkkel, csak akkor érezték át, hogy milyen módon kapcsolódunk mi az ASEA-nál üzletépítőinkhez, alkalmazottainkhoz és a közösségünkhöz, amikor tavaly, 2022-ben (ha csak virtuálisan is) csatlakoztak a Global Convention rendezvényünkhöz. Arra vágytak, hogy részesei legyenek az ASEA üzleti lehetőségének. Disztribútorrá váltak, és innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy úgy érezzék, hogy meg vannak elégedve a döntéssel, lelkesek, és örülnek annak az iránynak, amely felé életük és vállalkozásuk tart.

Amikor megkérdezzük, hogy miért választották az ASEA-t, egyből azt válaszolják: „Soha nem láttunk még olyan vállalatot, ahol a felső vezetők ismerik a nevedet, az életrajzodat, a történetedet és téged magad is. Ilyen szintű személyes kapcsolatot még egyikünk sem tapasztalt.” Jerryt és Denise-t a kis dolgok motiválták az életútjukon, ezek voltak rájuk hatással, és hálásak vagyunk, hogy a részesei lehetünk ennek.

Nézz vissza, csatlakozz, olvasd el mások történetét is – lehet, hogy a legközelebb a tiédet osztjuk meg!

A https://aseaglobal.com címen még több hírt, tudományos és termékinformációt találsz.