Redox Rewards: a kényeztetés új formája

Üdvözlünk a hűség új világában – üdvözlünk a Redox Rewards világában.

A Redox Rewards egy felturbózott ASEA Loyaltyprogram. A Redox Rewards vadonatúj szintrendszerrel teszi lehetővé, hogy gyorsabban szerezz pontokat. Amikor Redox Legenddé válsz, az előfizetéses rendelésed akár 30%-át is megkaphatod! Nagyon előreszaladtunk – nézzük most meg a Redox Rewards részleteit!

Hogyan működik a Redox Rewards

Indítsd el az első előfizetéses rendelésedet.

Az első előfizetéses rendeléseddel azonnal és automatikusan elkezded a Redox Rewards-pontok gyűjtését. Ráadásul soha nem fogynak ki a szeretett termékeid!

A költéseid után pontokat kapsz.

Minél tovább van aktív előfizetésed, annál magasabb szintre jutsz, és annál gyorsabban gyűjtöd a pontokat. Minden kapott pont egy egységet ér a helyi pénznemben.

Szerezz Redox Rewards-pontokat és ingyenes termékeket.

A kapott Redox Rewards-pontokat bármely termékre beválthatod – mint például az ASEA®, a RENU28®revitalizáló redoxgél és az ASEA REDOX™Performance. Egyszerű!

Elkötelezettek vagyunk a támogatásod – és a jutalmazásod – iránt, és hogy segítsünk a legtöbbet kihozni az egészségedből, a szervezetedből és az életedből! Azon felül, hogy a Redox Rewardskeretében a nagykereskedelmi árnak köszönhetően minden egyes előfizetéses rendelés esetén spórolsz, még további termékekre beváltható pontokat is kapsz. Rugalmas, egyszerű és könnyű.

A Redox Rewards szintjei

A Redox Rewards célja, hogy díjazzuk a hűségedet. Minél tovább tartod fenn az aktív előfizetésedet, annál magasabb szintet érsz el, és annál komolyabb jutalmakat kapsz.

Redox Explorer

Fedezd fel a Redox Rewards-programot, és a költéseid 10%-ának megfelelő pontot kapsz.

Redox Trailblazer

Üstökösként törsz előre, és most már minden előfizetés 15%-át megkapod pontban.

Redox Champion

Tartsd magasra a bajnoki érmedet – most már 20% pontot kapsz az előfizetéses rendelések után. A gyorsabb jutalmak még több terméket jelentenek, amit trófeakánt kitehetsz!

Redox Hero

Vedd fel a szuperhősruhádat, és szállj a magasbamég több pontért! Minden előfizetéses rendelés után 25% pontot kapsz.

Redox Legend

Sokáig fogják emlegetni a nevedet – igazi Redox Rewards-legenda vagy. Ezen a szinten 30%-nak megfelelő pontot kapsz az előfizetéses rendelésed után!

Még gyorsabban válthatod be a pontjaidat termékekre.
Egyszerűen annyi a dolgod, hogy vásárolj az előfizetésed keretében, pontokat szerezz, majd ezeket a pontokat váltsd termékekre – és minél magasabb szinten vagy, annál több pontot szerezhetsz. Megérkezett a Redox Rewards, úgyhogy hagyd abba az olvasást, és kezdj jutalmakat szerezni!