Redox Rewards: nová forma péče o sebe sama

“Vítejte ve zbrusu novém světě věrnostních programů — vítejte v programu Redox Rewards.

Redox Rewards je vylepšený program ASEA Loyalty. Redox Rewards vám umožní sbírat body rychleji prostřednictvím našeho zcela nového systému úrovní. Když dosáhnete úrovně Redox Legend, získáte body ve výši až 30 % ceny vaší objednávky předplatného. Ale to už mírně předbíháme – pojďme se nyní podívat na podrobnosti programu Redox Rewards!”

Jak funguje program Redox Rewards

Vytvořte svou první objednávku předplatného.

Vytvořením první objednávky předplatného začnete okamžitě a automaticky sbírat body Redox Reward. Navíc vám tak nikdy nedojdou výrobky, které máte rádi!

Získejte body za každou objednávku v předplatném.

Čím déle bude vaše předplatné aktivní, tím vyšší úroveň získáte, což vám umožní rychleji získávat body. Každý získaný bod má hodnotu jedné jednotky ve vaší měně.

Sbírejte odměny Redox Rewards a získejte výrobky zdarma.

Jakmile získáte body Redox Rewards, můžete je kdykoliv vyměnit za libovolný výrobek — jako například ASEA®, revitalizující redoxní gel RENU28 ® nebo ASEA REDOX™ Performance. Je to jednoduché!

Jsme odhodláni vás podporovat (a odměňovat) při aktivaci potenciálu vašeho zdraví, vašeho těla a vašeho života! S programem Redox Rewards nejenže ušetříte díky velkoobchodním cenám, které se vztahují na každou objednávku předplatného, ale navíc získáte body, které lze vyměnit za ještě více výrobků. Vše je flexibilní, efektivní a snadné.

Úrovně v rámci programu Redox Rewards

Redox Rewards vás chce ocenit za vaši věrnost. Čím déle bude vaše předplatné aktivní a čím vyšší úrovně dosáhnete, tím lepší budou odměny.

Redox Explorer

Prozkoumejte Redox Rewards a získejte body ve výši 10 % útraty.

Redox Trailblazer

Prošlapali jste si cestičku a nyní za každé předplatné získáte body ve výši 15 % ceny předplatného.

Redox Champion

Zvedněte svůj mistrovský pás nad hlavu a pochlubte se – nyní za každou objednávku předplatného získáte body ve výši 20 % ceny. Díky rychlejším odměnám si budete moci vystavit více výrobků do vitríny.

Redox Hero

Popadněte svůj plášť a leťte posbírat ještě více bodů! Za každou objednávku předplatného nyní získáte body ve výši 25 % z ceny předplatného.

Redox Legend

Vaše jméno bude známé ještě po dlouhá léta – jste opravdovou legendou programu Redox Rewards. Na této úrovni získáváte body ve výši 30 % z ceny každé Vaší objednávky v předplatném.
Vyměňte své body za výrobky ještě rychleji.

Jednoduše řečeno, nakupujte předplatné, sbírejte body a ty pak vyměňte za výrobky, přičemž čím vyšší úroveň, tím více bodů najednou získáte. Redox Rewards jsou tu, tak přestaňte číst a začněte sbírat odměny!