Redox Rewards: nová forma starostlivosti o seba

Vitajte v novom svete vernosti – vitajte vo svete bodov Redox Rewards.

Redox Rewards je ASEA Loyalty s vylepšením. Redox Rewards Vám umožní získať body rýchlejšie pomocou nášho úplne nového systému úrovní. Môžete získať až 30 % zo svojej objednávky v rámci predplatného, ak sa stanete Redox Legendou! Ale trošku predbiehame – poďme sa pozrieť na zúbok Redox Rewards!

Ako funguje Redox Rewards

Začnite svoju objednávku v rámci predplatného.

Začnite získavať Redox Reward okamžite a automaticky s prvou objednávkou v rámci predplatného. Navyše sa Vám nikdy neminú produkty, ktoré milujete!

Utraťte peniaze, získajte body.

Vyššiu úroveň dosiahnete s dlhšie trvajúcim predplatným, vďaka čomu získate body rýchlejšie. Každý bod, ktorý získate, má hodnotu jednej jednotky vo Vašej miestnej mene. Každý bod, ktorý získate, má hodnotu jednej jednotky vo vašej miestnej mene.

Získajte Redox Rewards, získajte produkty zadarmo.

“Získané Redox Rewards body môžete uplatniť na ktorýkoľvek produkt, napríklad ASEA®, RENU28® revitalizujúci redoxný gél a ASEA REDOX™ Performance. Je to jednoduché!”

Sme odhodlaní pomôcť Vám a odmeniť Vás pri dosahovaní maximálneho potenciálu Vášho zdravia, tela a života! S Redox Rewards nielen ušetríte s veľkoobchodnými cenami na každej objednávke v rámci predplatného, ale tiež získate body, ktoré si môžete uplatniť na ešte viac produktov. Je to flexibilné, jednoduché a ľahké.

Úrovne Redox Rewards

Redox Rewards vás chce odmeniť za Vašu vernosť. Čím dlhšie budete mať aktívne predplatné, tým vyššiu úroveň dosiahnete a tým lepšie odmeny získate.

Redox Explorer

Objavte Redox Rewards a získajte 10 % z utratenej sumy v bodoch.

Redox Trailblazer

Stali ste sa priekopníkom a teraz získate 15 % v bodoch za každé predplatné.

Redox Champion

Zdvihnite svoj pás šampióna vysoko, pretože odteraz získate 20 % v bodoch za každú objednávku v rámci predplatného. Rýchlejšie odmeny znamenajú viac produktov pre získanie vašej trofeje!

Redox Hero

Schmatnite plášť a doleťte smerom k ešte väčšiemu počtu bodov! Za každú predplatenú objednávku získate 25 % v bodoch.

Redox Legend

Vaše meno tu bude znieť roky – skutočná Redox Rewards Legenda. Na tejto úrovni získate 30 % v bodoch za každú objednávku v rámci predplatného! Uplatnite svoje body na produkty dokonca rýchlejšie.

Jednoducho povedané, kúpte produkty v rámci predplatného, získajte body, potom tieto body vymeňte za produkty, získajte viac bodov v rámci každej vyššej úrovne. Redox Rewards je tu, tak prestaňte čítať a začnite získavať odmeny!