Redox Rewards: nova oblika vaše skrbi zase

Dobrodošli v popolnoma novem svetu zvestobe – dobrodošli v Redox Rewards.

Redox Rewards je izboljšan program ASEA Loyalty. Redox Rewards vam omogoča hitrejše pridobivanje točk z našim novim sistemom ravni. Ko postanete Redox Legend, si lahko prislužite do 30 % zneska svojega naročniškega naročila! Toda prehitevamo se – pojdimo k bistvu programa Redox Rewards!

Kako delujejo nagrade Redox Rewards

Začetek prvega naročniškega naročila.

Začnite služiti nagradne točke Redox Rewards takoj in samodejno z vašim prvim naročniškim naročilom. Poleg tega vam nikoli ne bo zmanjkalo izdelkov, ki jih imate radi!

Porabite denar, pridobite točke.

Dlje ko traja vaša dejavna naročnina, višja je vaša raven, tako da lahko hitreje zbirate točke. Vsaka točka, ki si jo prislužite, je vredna eno enoto vaše lokalne valute. Vsaka točka, ki si jo prislužite, je vredna eno enoto vaše lokalne valute.

Prislužite si nagradne točke Redox Rewards, pridobite brezplačne izdelke.

Ko si prislužite točke Redox Rewards, jih lahko kadar koli porabite za kateri koli izdelek, npr. ASEA®,revitalizirajoči gel Redox RENU28® in ASEA REDOX™Performance. Preprosto!

Zavezani smo k podpiranju – in nagrajevanju – pri aktiviranju zmožnosti vašega zdravja, telesa in življenja! Z Redox Rewards ne le prihranite z veleprodajnimi cenami za vsako naročniško naročilo, temveč zaslužite tudi točke, ki jih lahko zamenjate za še več izdelkov. Program je prilagodljiv, pregleden in preprost.

Ravni Redox Rewards

Program Redox Rewards vas želi nagraditi za vašo zvestobo. Dlje kot imate dejavno naročnino, višjo raven dosežete in boljših nagrad ste deležni.

Redox Explorer

Raziščite nagrade Redox Rewards in si prislužite 10 % porabljene vsote v točkah.

Redox Trailblazer

Ubrali ste pot in zdaj z vsako naročnino zaslužite 15 % v točkah.

Redox Champion

Visoko dvignite svoj šampionski pas: za vsako naročniško naročilo si zdaj prislužite 20 % v točkah. Hitrejše nagrade pomenijo več izdelkov za vašo vitrino s trofejami!

Redox Hero

Zgrabite svoje ogrinjalo in poletite do še več točk! Vsako naročniško naročilo vam prinese 25 % v točkah.

Redox Legend

Še leta bodo izgovarjali vaše ime: ste prava legendaRedox Rewards. Na tej stopnji zaslužite 30 % v točkah za vsako naročniško naročilo! Uporabite svoje točke za izdelke še hitreje.

Preprosto povedano, kupujte ob naročnini, pridobite točke, nato pa te točke porabite za nakup izdelkov in tako zaslužite več točk hkrati, višja ko je vaša raven. Redox Rewards je že na voljo, zato nehajte brati in začnite osvajati svoje nagrade!