Redox Rewards: novi oblik brige o sebi

Dobro došli u potpuno novi svijet vjernosti – dobro došli u Redox Rewards.

Redox Rewards je ASEA Loyalty uz pojačanje. Program Redox Rewards omogućuje vam brže prikupljanje bodova zahvaljujući našem potpuno novom sustavu razina. Možete zaraditi do 30% vrijednosti svoje narudžbe u pretplati kada postanete Redox Legend! No, malo smo preuranili – vratimo se na ono bitno o programu Redox Rewards!

Kako funkcionira Redox Rewards

Započnite s prvom narudžbom u pretplati.

Započnite skupljati bodove Redox Reward odmah i automatski sa svojom prvom narudžbom u pretplati. Uz to, nikad vam neće ponestati omiljenih proizvoda!

Trošite novac, zarađujte bodove.

Prelazit ćete na više razine što dulje imate aktivnu pretplatu, čime ćete brže ostvarivati bodove. Svaki ostvaren bod ima vrijednost jedinice vaše lokalne valute. Svaki bod koji ostvarite vrijedi jednu jedinicu vaše lokalne valute.

Zaradite Redox Rewards, ostvarite besplatne proizvode.

Skupljajući bodove Redox Rewards možete ih u bilo kojem trenutku iskoristiti za bilo koji od proizvoda kao što su ASEA®, RENU28® revitalizirajući Redox-gel i ASEA REDOX™ Performance. Jednostavno!

Podržavamo vas – i nagrađujemo – u aktiviranju potencijala vašeg zdravlja, vašeg tijela i vašeg života! Uz program Redox Rewards ne ostvarujete samo uštedu zbog pogodnosti veleprodajnih cijena za svaku narudžbu u pretplati nego zarađujete i bodove koji se mogu iskoristiti za još više proizvoda. Fleksibilno, jednostavno i lako!

Redox Rewards razine

Redox Rewards želi nagraditi vašu vjernost. Što dulje zadržite aktivnu pretplatu i što višu razinu dosegnete, to su nagrade bolje.

Redox Explorer

Istražite Redox Rewards i zaradite u bodovima 10% od iznosa koji potrošite

Redox Trailblazer

Prokrčili ste put i sada ostvarujete 15% u bodovima za svaku pretplatnu narudžbu.

Redox Champion

Podignite uvis svoj pojas prvaka – sada po svakoj narudžbi u pretplati zarađujete 20% u bodovima. Brže nagrade znače da se vaš kovčeg za trofeje brže puni proizvodima!

Redox Hero

Zgrabite svoj plašt i poletite do još više bodova! Svaka narudžba u pretplati donosi vam 25% u bodovima.

Redox Legend

Vaše ime slavit će se godinama – prava Redox Rewards legenda. Na ovoj razini u bodovima zarađujete 30% od vaše narudžbe u pretplati!

Iskoristite svoje bodove zamjenom za proizvode još brže.
Jednostavno rečeno, kupujte uz pretplatu, ostvarite bodove i zatim pretvorite te bodove u proizvode, ostvarujući više bodova odjednom što je vaša razina viša. Redox Rewards je stigao, stoga prestanite s čitanjem i počnite osvajati nagrade!