Redox Rewards: o nouă formă de îngrijire personală

Bine ați venit într-o lume nouă a loialității – bine ați venit la Redox Rewards.

Redox Rewards este programul ASEA Loyalty nou și îmbunătățit. Redox Rewards vă permite să câștigați puncte mai rapid prin noul nostru sistem de niveluri. Puteți câștiga până la 30% din comanda dvs. prin abonament dacă deveniți Redox Legend! Dar să luăm lucrurile în ordine. Iată detaliile esențiale ale programului Redox Rewards!

Cum funcționează Redox Rewards

Începeți prima comandă prin abonament.

Începeți să câștigați imediat și automat puncte Redox Rewards de la prima comandă prin abonament. În plus, nu veți rămâne niciodată fără produsele preferate!

Cheltuiți bani, câștigați puncte.

Veți trece la nivelul următor cu cât aveți un abonament activ mai mult timp, ceea ce vă permite să câștigați puncte mai rapid. Fiecare punct câștigat valorează o unitate din moneda locală.

Acumulați Redox Rewards, obțineți produse gratuite.

Pe măsură ce obțineți puncte Redox Rewards, le puteți răscumpăra oricând alegând orice produs ASEA®, precum gelul Redox revitalizant RENU28®sau ASEA REDOX™ Performance. Simplu!

Ne angajăm să vă sprijinim și să vă răsplătim în activarea potențialului dvs. în privința sănătății, corpului și vieții dvs.! Cu Redox Rewards, nu numai că economisiți datorită prețului en gros pentru fiecare comandă prin abonament, ci obțineți și puncte care pot fi transformate în și mai multe produse. Este flexibil, optimizat și simplu.

Nivelurile Redox Rewards

Redox Rewards vă răsplătește pentru loialitate. Cu cât păstrați mai mult un abonament activ, cu atât este mai înalt nivelul la care ajungeți și cu atât mai bune suntrecompensele.

Redox Explorer

Explorați Redox Rewards și obțineți 10% din ceea ce cheltuiți în puncte.

Redox Trailblazer

Ați deschis drumul, iar acum obțineți 15% sub formă de puncte pentru fiecare abonament.

Redox Champion

Sus cu centura dvs. de campion! Acum obțineți 20% din fiecare comandă prin abonament sub formă de puncte. Recompensele mai rapide înseamnă mai multe produse pentru palmaresul dvs.!

Redox Hero

Puneți-vă pelerina de supererou și zburați către și mai multe puncte! Fiecare comandă prin abonament vă aduce 25% în puncte.

Redox Legend

Vă vor pomeni numele ani de-a rândul – un veritabil Redox Rewards Legend. La acest nivel, obțineți 30% din comanda prin abonament sub formă de puncte! Valorificați-vă punctele pentru produse și mai repede.

Pur și simplu, cumpărați prin abonare, câștigați puncte, apoi transformați punctele în produse, obținând și mai multe puncte cu cât este mai înalt nivelul. Redox Rewards a început, deci opriți-vă din citit și începeți să obțineți recompense!