Redox Rewards: uusi itsehoitotapa

Tervetuloa täysin uuteen lojaalisuuden maailmaan – tervetuloa Redox Rewards -pisteiden pariin.

Redox Rewards on uusi ja tehokkaampi ASEA Loyalty-ohjelma. Redox Rewards -pisteitä voit ansaita nopeammin upouuden tasojärjestelmämme avulla. Voit ansaita jopa 30 % kestotilauksestasi pisteinä, kun sinusta tulee Redox Legend! Menemme nyt kuitenkin asioiden edelle – paneudutaanpa Redox Rewards -pisteiden yksityiskohtiin!

Näin Redox Rewards toimii

Aloita ensimmäinen kestotilauksesi.

Ansaitset Redox Reward -pisteitä välittömästi ja automaattisesti ensimmäisestä kestotilauksestasi lähtien. Lisäksi rakastamasi tuotteet eivät koskaan lopu kesken!

Käytä rahaa ja ansaitse pisteitä.

Mitä pidempään sinulla on aktiivinen kestotilaus, sitä korkeammalle tasolle pääset ja voit ansaita pisteitä nopeammin. Jokainen ansaitsemasi piste on yhden paikallisvaluuttayksikön arvoinen. Jokainen ansaitsemasi piste on yhden paikallisvaluuttayksikön arvoinen.

Ansaitsemalla Redox Rewards -pisteitä saat ilmaisia tuotteita.

Kun ansaitset Redox Rewards -pisteitä, voit lunastaa niillä milloin tahansa mitä tahansa tuotteita, kuten esimerkiksi ASEA®, RENU28® Nuorentava Redox-geeli ja ASEA REDOX™ Performance. Yksinkertaista!

Olemme sitoutuneet auttamaan sinua – ja palkitsemaan sinut – aktivoimaan terveytesi, kehosi ja elämäsi potentiaalin! Redox Rewards -ohjelman avulla säästät tukkuhinnoittelun ansiosta jokaisesta kestotilauksesta ja ansaitset lisäksi myös pisteitä, joilla voit lunastaa vielä enemmän tuotteita. Se on joustavaa, virtaviivaista ja vaivatonta.

Redox Rewards -tasot

Redox Rewards haluaa palkita sinut uskollisuudestasi. Saat sitä paremmat palkkiot, mitä pidempään pysyt aktiivisena kestotilaajana ja mitä korkeamman tason saavutat.

Redox Explorer

Tutustu Redox Rewardsiin ja ansaitse 10 % käyttämästäsi summasta pisteinä.

Redox Trailblazer

Olet viitoittanut tiesi ja ansaitset nyt 15 % pisteinä jokaisesta kestotilauksesta.

Redox Champion

Pidä mestaruusvyösi korkealla – ansaitset nyt 20 % pisteinä jokaisesta kestotilauksesta. Nopeammat palkinnot tarkoittavat enemmän tuotteita palkintokaapissasi!

Redox Hero

Nappaa viittasi ja lennä keräämään vielä enemmän pisteitä! Saat jokaisesta kestotilauksesta 25 % pisteitä.

Redox Legend

Sinusta puhutaan vielä vuosien ajan – olet todellinen Redox Rewards -legenda. Tällä tasolla ansaitset 30 % pisteitä kestotilauksestasi! Voit lunastaa pisteilläsi tuotteita entistä nopeammin.

Yksinkertaisesti sanottuna ostat kestotilauksella, ansaitset pisteitä ja vaihdat nämä pisteet sitten tuotteisiin, jolloin ansaitset sitä enemmän pisteitä, mitä korkeammalle tasolle pääset. Redox Rewards on käynnistynyt, joten lopeta lukeminen ja aloita palkintojen ansaitseminen!