Tami Phillips az ASEA nevében egyetemi ösztöndíjat adott át egy helyi diáknak, hogy elősegítse közösségünk fejlődését

Az ASEA büszke a Strawberry Days rendezvény alkalmából nyújtott eddigi támogatására, valamint hogy háromból egy ösztöndíjat biztosított a helyi tanulók számára. Az ösztöndíjakat Kaylee Farris, Melia Funes és Isabel Reese kapták.

A Strawberry Days rendezvény során a helyi végzős középiskolások minden évben szolgálatalapú ösztöndíjat kapnak. Az ösztöndíjakat olyanok kapják, akik példát mutatnak a szolgáltatás-központúságra. Tami Phillips felhasználói élményekért felelős vezető alelnök a csekket az eseményen adta át, és elmondta: „Ez a támogatás nagyon jól illik az ASEA abbeli küldetéséhez, hogy jobbá tegye az emberek életét, és a jó erejeként legyen jelen a világban. Jövőnk a közösségeink fiataljai lehetőségeitől függ, és én személyesen rendkívül büszke vagyok mindhárom fiatal hölgyre, valamint az ASEA jövőnk jobbá tételében betöltött szerepére.”

Az idei Strawberry Days rendezvény témája: „Az erő a gyökereinkben rejlik”. Az ünnepségek során volt élő zene, felvonulás, ízletes ételek, rodeó, vidámparki játékok, és természetesen eper. A fesztivált akkor rendezték meg első alkalommal. amikor Pleasant Grove 1920 és 1950 között komoly epertermelő volt, és itt tartják Utah legrégebbi rodeóját. Az esemény 102. évfordulóján az ASEA nagy lelkesedéssel vett részt és támogatta közösségünket, mert: We power potential.™