Vedd elő a csizmát és a lasszót: a konferencián olyan események várnak, amiket nem szabad kihagynod.

A texasi Fort Worthben tartott 2023-as ASEA Global Convention olyan élményeket tartogat, amiket vétek lenne kihagyni. Az eseményhez tartozó exkluzív tárgyaktól a komoly tétre menő pickleballversenyen és egy jó ügy támogatásán keresztül a 80-as évek bulijáig ezen a konferencián mindent meg fogsz találni! Készülj egy igazi vadnyugati élményre. Minden információt biztosítani tudunk ahhoz, hogy a lehető legjobban kihasználd a Texasban töltött időt.

Ne hagyd ki az ASEA konferenciáján a vásárlási lehetőséget

Az ASEA exkluzív előzetes értékesítési lehetősége egy héten belül véget ér! Ne hagyd ki, szerezd be a jegyeidet, és korlátozott ideig exkluzív ASEA-cuccokat vásárolhatsz. Texas büszkesége lehetsz az ASEA egyedi tervezésű termékeivel, amik tanúsítják az üzleti elkötelezettségedet. Tedd emlékezetessé ezt a fantasztikus eseményt: szerezz be vállalkozói tippeket a felső vezetőktől, építsd a csapatodat, és ismerkedj a világ minden tájáról érkező üzletépítőkkel.

Nevezd be a csapatodat az ASEA pickleballversenyére

Minden vadnyugati pickleballozót hívunk! Ideje megvillantani a tudásodat és a talpraesettségedet a pályán, és egyedi ASEA-díjakat nyerni a pickleballversenyen. Itt az ASEA szeretetét a pickleball szenvedélyével elegyítheted, miközben jól érzed magad!

Keressük az Advancing Life Foundation ügyéért tenni akarókat

Segíts másokon igazi cowboyként egy olyan jószolgálati projektben, amelyben higiéniai készleteket készítetek össze a helyi közösség fedél nélküli tagjainak. Segíts, és tedd jobbá az életüket, miközben a csapatoddal is szorosabbra vonhatod a köteléket, és jól szórakozhatsz! Közösen cselekedhetünk egy jó cél érdekében, és olyan örökséget hagyhatunk magunk mögött, amire büszkék lehetünk. Kattints ide arra vonatkozó információkért, hogyan vehetsz részt, vagy hogyan adakozhatsz.

80-as évekbeli Retro Rewind buli

Porold le a csizmádat, és ugorj vissza egy tánclépéssel a múltba a 80-as évekbeli Retro Rewind záróbulin! Szereld fel magadat nejloncuccokkal, lakkozd be a hajad, és táncolj egész éjjel a klasszikus slágerekre. Fogyassz finom előételeket, és koccints a büfénél.

Biztosítsd be a helyed